^ ^

Saturday, July 2, 2011

godek-godek tyme bosan

hye ols !
rindu nk post entry...dah lame tak post....heee

ni nak share aktiviti time bosan...
haha...takde cite len...
asek-asek aktiviti tyme bosan je..

hmm...actually dah lame nak blajar wat mende alah ni tapi baru skarang berpeluang...
nak buat ape ??
buat header !! heee

tapi ni first tyme buat,so kite pelan-pelan kayuh laa kan ??
heee...
jom layan....ZASSSSS



first trial....cam tak puas ati...



second trial....hmmmm...simple and nice !
tapi tuannye lebih suke yg first pulokk...


kodek-kodek,then jadi camni....
tuan dye suke dahhh...haha
ok lettew..

jemput la dtg kat belog beliau...
saye wat header tuuu....ahakz !

dah lame ada photoshop lam lappy tapi dibiarkan jadi pekasam je...
yang ni plak diedit pakai GIMP and Photoscape...
hahaha...nanti-nanti laa kodek Photoshop tuu....
complicated sangat...malas !

ape-ape pun,hasil kerja saye mesti mlambangkan identiti saye....
simple n nice....
opppsss....terperasan pulokkk...haha



cik batu : berjaya jugak buat header transparent...slama ni mlas nk pk...haha