^ ^

Wednesday, June 8, 2011

awesome babes ~


tengah ari kang nak balik dahhhh...huhu
akhirnye,baru decide nak balik setelah tak dapat amik short sem...
and for the last tyme,kitorang kuar together-gether...

for the last destination,kitorang pegi PD...
sebenarnye nak tengok sunset tapi sadly bile dah sampai sana xdapat gak nak tengok...
awan tebal sangat...huhu

sokay lahhh...
still dapat capture nice aannnddd awesome pic there...^_^



the driver who took us there ~ fasha...


cantik gilak pantai tyme2 senja...


look at the sunset ?



comellll jeee....hahaha
sume kecik cam hamster....


ambil angin senja.....opss....
sila tutup idung...
#ketiak terbukak...haha


lompatan bergaya....oyeahhhh..


ngee.....romantik gitewwww...


we luv u ols... 
can't u see we're trying ??

haha...wat bentuk love yg xmenjadi...


last2,pauww yg dapat 'love'....

then,cuba amik pic berempat pulakk...
pakai timer...


ouch...xjadi...


cubaan kedua pun xjadi...haha
lawak adalahhh...


last2 jadi cani je...hak3
sume nampak blurrr n sengal !


tetibe kapten wayna memberi arahan...


aye-aye kapten !! 
hahaha...kan noice tuuuu....
n comeeeeeeeeellllllll...


posing dengan name masing2...
tapi dah gelap...huuu...
xleh dah nk berlama-lama kat pantai...


sebelom meninggalkan pantai,snap-snap dulu...
wahhh...lawa gilakk pantai...
xmo balek boley takk ??


sure ke kita dah nak balik ni ??




sume tak mao masuk kereta....haha
ok2...lepas posing2 kite balik erk ??

otw balik kitorang singgah kat satu tempat....
n capture these owesome pic....



hahaha...sengal jerk gamba....
ala-ala gamba passport gitu....
annnddd our default profile kat FB !!
<3 <3

 

gonna mish u ols !!
huuu....
to fasha  ~ thanx tumpangkan kitorang selama seminggu lebih ni....
soie banyak susahkan kau n family kau....
besh duk cni....xmo balik....
uwaaaaa...


cik batu : bulan 9 baru leh jumpe balik...huuu...

Wordless Wednesday #WW | love is uncountable


Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)


cik batu...jom sokong Wordless Wednesday ^_^

DOLL


TEMPAT : DOLL TOMYAM
TUJUAN : makan lerrrrrr




sume muka eksaited nak makan lepas penat exercise kaki...




posing-posing sebelom makanan sampai...


"untuk diet yg seimbang,anda perlu makan nasi dengan kuantiti yg betul.." - Dr. Pauww

SEBELOM
SELEPAS

wahhhhh...licin dowhhh...
mmg lapaq betul nehhh...haha
dah la sedap...


lepas makan kitorang pegi fun fair pulakk....
sebab ari tu wayna tak pegi...


tetibe nampak ni plak kat tepi jalan....
aiiiii...kang bako kang !!
pantang betol tengok perkataan DS nih...


haaa...da beli token...heee...
thanx to pauww,wayna n fasha sebab belanja saye....ngee


seronok gilakk main bumper car !!
tapi kejap jee....xpuas...huhu


pic taken by p.cik bumper car...haha
walaupun xbape cantik tp ok latuuu...




cik batu : ari ni gi PD...seronak !