^ ^

Saturday, June 4, 2011

niteout with domo~



ini adalah domo....
haha....information ni untuk sape2 yg blom knal budak comel ni....

ini detailed even semalam...

destinasi : carrefour
mase : 8 malam
ahli : cik batu,wayna,pauww,fasha
tujuan : makan somtam + aiskrim

di kedai somtam...
sementara menunggu pesanan,snap2 dulu with domo yang kiuttt....




bila makanan dah sampai....


YEAHHHHH...domo yg pling eksaited.....
yummeeyhh....somtam....^^


fasha tlg suapkan kat domo...haha


muka wayna yg nikmat.....
sllrrrrrrrpppp....pedas kottt....


pauww lak layan mee tomyam....
nampak cam sedap,kn ??
mmg sedap pnnn....


CB makan sayur ?? elk !!


then,go for second mission...ICE- CREAM !!!


yummmeeyhhhh !!
p.cik ice-cream tu pn gatal suh snap pic dye jugak....
urghhh...xmo lahh !


 


menikmati aiskrim di hutan belantara....
BHAHAHA...
ada lak hutan lam carrefour tuu...



sambil makan aiskrim,tgk budak2 men moto + keta....



comel, kan adik ni ???



err....yang ni comel gak ke ??

HAHAHA....dh terlebih saiz la dik oiii.....
suh bapak beli moto besar je....hahaha


cik batu : have fun with babes....walaupun kuar kejap je... ^^

Firdaus : Seminggu 100 Follower

dah lame tak join segmen....
ari ni nak join segmen ahhh....
cam besh je segmen firdaus ni...

ce tekan banner ni kalau nak taw lebih lanjut...heee



Firdaus nak promot 100++ blog seminggu.
Siang dye senaraikan 10 blog, malam 10 blog. so dalam seminggu ada dalam 140 blog la jawabnya..

wahhhh...gud idea...heee
sila review blog i ni sodap2 yee....



cik batu : xpenah wt segmen sdiri...nak kna wt jugak neh.... 

it's unplannEd

#ini cerita tertunggak#

woohooo....
hari tu saye dtg ke rumah fasha...29 Mei....
dengan semangat yg berkobar-kobar untuk masuk semester baru...SEMESTER KHAS...
kami berlima tapi saye dengan pauww dtg dulu...

dalam pukul 7 pm lebih saye sampai di stesen Seremban dengan menaiki komuter....
fasha n pauww dtg amik...
pauww sampai sejam sebelom saye...haha
sepatutnye kitorang sampai same2 tapi entah lahh...
KTM tuuu paham2 lahhh....

lepas tu pegi makan dulu sebelom balik rumah....
sebab pauww dah lapar sgt....

then jalan2 dalam giant + beli toiletteries yg belom cukup....

then,otw balik tuu tetibe nampak terang je malam tuuu....
ada cahaye lebih disebabkan sportlite dari Fun Fair yg memukau pandangan....

lantas,kereta yg dipandu bertukar haluan...
hahaha...ape lagiii...pegi FUN FAIR dulu lahhhhhhh.. !!!



muka fasha n pauww yang seronak setibenye di tapak fun fair....
terutama saye yg boleh dikatakan  first tyme pegi fun fair....hahaha
sebelom ni pegi pun xpenah men pape....
haishhh...ketinggalan zaman betol...


mula-mula kitorang naik Paris Wheel sebab mende tuu yg paling tinggi kat situ....heee




8 round taw !!
besh gileeeerrrrrrrrr....

tiap kali lepas dpd tempat dye trunkan org kitorang akan jerit YEAAYYYYYYYY!!!
hahaha....sebab dye xturunkan kitorang sampai 8 round....
igt nak cukupkan 10 tapi xtapat lak....aishhh....
sokay la tuu....
8 round pun dah naseb bek....p.cik tuuu tak perasan kot...haha..



ini token....simple giler token dye....
ikutkan pikiran jahat rase nak bawak balik n scan je token tuu...haha
bleh naik freeeeeee....

errr...jgn tiru idea ini....amaran taw....

lepas tu, naik mende alah ape ntah yg pusing2 kat situ....
tp xsnap pic....

dah pening2 sampai nak muntah baru lahh balik rumah...

sampai skang,i'm here....
still kat rumah fasha...
walaupun short sem terbatal...sobs....:'(



cik batu : Nearly all the best things that came to me in life have been unexpected, unplanned by me. ^^