^ ^

Friday, June 3, 2011

akibat frust ~


wahhh...cantiknye PEMANDANGAN !
kat mane ni ??
ce teka...ce teka....

haaa....setelah mengamuk ke'frust'an semalam,kitorang mula wat keje gile....
sepatutnye kitorang ada kelas pukul 2 ptg tapi oleh kerana kelas tersebut 'sudah tidak wujud lagi' maka kami berempat menukarkan destinasi yang sepatutnye menghala ke UM bertukar kepada UB a.k.a Ulu Bendul....

takde tujuan...just untuk hilangkan frust dan tension....
here we go !


otw nak pegi....OPPPSS !! gamba telebih cahaye plak...aishhh...


dah sampai UB....beli makanan dulu !

dah abes melantak,baru laaa boley camwhore !!



model air kotak....
sila undi...perisa LAICI,CHRYSANTHEMUM or LEMON TEA ??
hahaha


model - model memperagakan produk masing-masing....
manakah pilihan anda ??heee...

okeyh,da abes sesi iklan....

jom turun lam air lak....cam sejuk je air sungai tuuu...


aiiii...rugi plak xbawak baju....



 we are so sweeetttttt....kan kan...??


24:7 ?? hah ??
HAHAHA...


batu ni berbentuk penyu taw...
atas batu tu plak adalah model batu....elk ! saye kah ?? HAHA



welll...obviously, we are GIGAMERS !!
#gila gambar....ahakz !



da profesional camerawomen ~ reena..


pauww ~ the hano tajimo


cik batu ^^


wayna ~ the speaker..



4 of us...
sape amik gamba ??
heee...camera laa....tanye plak....ish !


hah....cameraman da masuk air....aiyoookkkk...


wayna pulak bertukar jadi org2 tempat sgkut beg...haha
name lain : the muscular ~

hadoy....macam-macam jadi bila bertemu camera....

dah penat posing2...then balik laaa...ape lagi...


penumpang dibelakang pun kena pakai seatbelt ok !


opppsss...jgn tiru aksi ini....


oyeahhhh...pulang dengan senyuman....

takde tension2 dahhh....
sume redha walaupun sangat frust tak dapat amik short sem...huk3....

eh2, tak puas lagi layan gamba ?
okeyh....here da edited version.... ^^


bendul's next top model ??

pauww n wayna...


cik batu n reena...








hurmmm...prancangan tuk belajar akhirnye mnjadi percutian bg kitorang...
itulahh orang kate...

kita hanya mampu merancang tapi TUHAN yg menentukan....



cik batu : buang yang keruh,ambil yang jernih..