^ ^

Thursday, June 2, 2011

MENYUSAHKAN BETUL!!!!!

Bodoh punye FS***,dah penat2 aku,pauw,wayna datang rumah fasha,office baru call kitorang kate tak boleh ambik short sem.
penat2 haritu fasha call SKR lah,Bendahari,office fac tanya pasal nak amik short sem,dah pergi sana untuk kelas,hari ni diorg baru DECIDE kate budak junior 2010/2011 tak boleh ambik short sem,diorg utamakan budak senior.
WTF mann!!!!!
Haritu kate boleh ambik.eeeeeeeeeee,geram gila vavi!!!!!!
urghhhh!!!!!!!!!
aku bako gk kang fac aku tu!
menyusahkan org betul yg dtg dr jauh ni!!!!
Lain kali kalau tak menyusahkan orang tak boleh ke.
Dari dulu asyik nak menyusahkan kitorang je!!!
Geram lah woi!!
Penat2 kitorang plan semua,dah tulis surat untuk stay college,KENE CANCEL everything!!!
urghhhh!!!!

 



tengok muka aku tengah marah ni....comel tak ??
tak yah nak cakap comel sangat ahhhh.....kang lempang kang !!
aku tengah geram ni...urggghhhh!!



cik batu: geram gileeeeee...xleh gak aku amik short sem...haih ~