^ ^

Monday, May 30, 2011

sinar hari esok

salam ols !

ari ni ada dua benda penting berlaku dalam hidup saye yg bakal merubah mase depan !
ahakz ....ayat tak leh blahh....
ye laa...esok pun dikire mase depan kan ??

FIRST,saye dah daftar tuk sem khas !
meaning saye akan belajar untuk subjek Data Structure dalam mase sebulan setengah bermula ESOK !!
uwaaa....orang lain tengah cuti kooootttt....
kepala masih tak ready lagi ni....

tetibe rase pening....

esok nak pakai baju ape ?
tudung ?
nak bawak ape gi lecture ?

hahaha...dah macam tak biase pulak....
ye laaa....dah 2 MINGGU tinggalkan sume tu....
nak iron baju pun dah tak reti dah....hak3...
cakap besar macam laaa 2 minggu tu lame sangat !

ni haaa....jadual kelas...


start pukul 10 kottt esok...pukul 8.30 dah nak kena bertolak dahhh....
ades !


dan SECOND benda yang berlaku ari ni adalah....
DAPAT TAHU RESULT !!!!
huuu...tak sangka dapat tahu ari ni...
walaupun ada dapat A tapi ada jugak failed....
hurm...sokay laaa....
dah takat tu je rezeki yang dapat....
lain kali usaha lagi...^____^




cik batu : cuba tuk tersenyum selebarnye....^_____________^

i'm BACK !!

i'm back !! ehem2...sape rindu saye sila like status ni...
err...xde org nk like ke ? ok,saye like dulu...^^

hehe....tu status saye kat FB setelah dapat on9 balik...walaupun xramai yg rindu saye tp ok lahh....
atleast ada gak org rindu...ihik2...^^

ari tu bukan men cakap cuti 4 bulan,so 4 bulan laa blog ni dibiarkan bersawang kononnya....
tapi alhamdulillah....ari ni dapat on9 balik walaupun tak tahu lagi sampai bila....
sebab xsure lagi boley buat short sem ke tak....
mintak2 la dapat...

hmmm...walaupun saye tak dapat update blog sepanjang cuti ni,tapi Alhamdulillah....
ari ni saye bukak blog ni with surprise....
follower dah cukupcukup 300 !
heee....thanx sebab sudi singgah kat blog takterjaga ni....

dengan itu,tanpa segan silu,let's meets my 300th follower...


KHADIJAH !!

tapi sedih....uhuk2
sebab saye tak dapat cari blog dye....
just tahu name dye je....:'(

anyway,thank u very much...




cik batu : banyak cite nak gitaw neh....nantikannnnn !!!