^ ^

Friday, May 6, 2011

wow !! surprised !!

SPEECHLESS !! woohuuuu... !!

mungkin biasa bagi orang lain tapi first tyme bagi saye !!

ENCIK NUFFNANG dah bagi BE laaaa....heeee....
suke sangat !!
blog saye baru sebulan lebih kot....
dan saye join nuffnang tengah2 bulan 4....
macam awal je dapat,kan ??
hehe...tak kesah laa...i loike !

sejak akhir-akhir ni jarang bukak nuff punye page sebab line lembab + bz....
lagipun tak tahu sangat nak buat ape kat situ selain tengok analytic....
tengok earning asek RM0 je boring ahhh....haha

ari ni tetibe gatal nak bukak setelah boring asek ngadap slide je....
dan tengok-tengok...EH ?
dah tak RM0 ??

heee...walaupun sikit tak kesah laa....janji ada... !

thank u encik nuff....lap u lahhhh !!
*wink-wink*


DAN 


bukan itu ajeee...hee....
ni yang bertambah-tambah sukee ni....
cik comel churpchurp pun dah bg earning !!
hik3...time kasih sanad2...



kamu comel n baik hati....
much luv...muah2 !! ^_^


kelik gamba cik churpchurp kalau nak join taw...
konpem tak nyesal....=.="



cik batu : pukul 3 kang last paper...yeayyy !!!