^ ^

Wednesday, May 4, 2011

formspring.mE | saye malu !

salam ols ! 
nampaknye lepas abes exam ari ni dah dua segmen saye join....
haha...sebenaqnye dah slow sikit join segmen-segmen ni sebab lusa dah last paper !!!
hehehe...ape kaitannye ??
kaitannye adalah,lepas dah abes exam nanti balik rumah laaa....
kat rumah xde tenet...huk3...
so,kalau join pun nanti tak dapat updates jugak...xbesh....

hukeyh...sekarang nak ce cite pasal pengalaman yang memalukan cik batu...huuu...dah 2,3 ari berlaku sebenarnye tapi bz sikit tak sempat nak ce cite panjang-panjang.....

al-kisahnye bermula di formspring....
kawan cik batu yang nakal ada bertanye soalan yang macam ni...

***

****

*****

******

*****

****

***

waaaaa...nakal dan tak patut soklan die tu kan ?
tapi saye layankan sambil jawab berlawak jenaka gituu...haha
#nama dan muka sume actor terpaksa di'sensor'kan bagi mengelakkan kebocoran identiti#

tapi, yang mengejutkan semalam,bila saye bukak homepage kat formspring,tibetibe keluar neh....


selepas ditelek-telek.....eh ?
aku ke tanye soklan ni kat die....

uwaaaaaaaaaaaaaaa....tak tahu la macam mane dan bila mase,rupenye saye tertekan "ask your followers" sebelom menjawab soklan di atas...

terus bukak email....cuak kot tengok cani hah....


takot rase nak bukak email tuuu....
entah ape lagi laaa aku kena maki hamun...huk3....
tapi takot-takot pun bukak jugak....
tengok ni...ada yang cakap cani dahhhh....


uwaaaaaaaaaaaaaaa....nampak gayenye diriku sudah disalah ertikan....entah ape laaa pandangan diorang kat saye lepas ni kan ??
uhuk-uhuk....

hmm...ni ada lagi jawapan yang macam ok sikit laa....

dan macam-macam jawapan lagi...dah malas nak printscreen....
ye laaa....dah terforward soklan tu kat sume followers kot....
gile ahhhh....

sape sape yang ada dapat soklan yang mengarut ni,tolong abaikan ok !! DAKU MALUUUUUUU !!



cik batu : saye tak bersalah...T.T

JIKA ANDA SEORANG BLOGGER


SAYA DAPAT BANNER NI DARI http://ceriterahmad.blogspot.com/

Untuk mengetahui cara dan tujuan , sila klik SINI

Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana

hoho...hari ini hepi sangat....
sbab exam tinggal lagi SATU PAPER je !!
yeayyy!!
next paper jumaat ni,so ari ni relaxrelax dulu setelah mengalami kejutan paper Software Engineering selama 3 jam tadi....hisyyy...
ape la lecturer ni...tak de pulak cakap paper tu 3 jam...
sume orang ingat dua jam je...terkejut tengok tulis kat situ 3 jam...
setengah jam jugak merenung kertas dek kerana terkejut...hak3...

now,nak join segmen mesra blogger bersama penanda wacana neh....eh2,silap....
Pembawa Wacana laaa...heeee..

Wacanaku

sape mao ikut serta boleh tekan on the spot atas banner ni yerk !

huuuuuu...dah nak habes exam ni maknenye dah ada mase laaa untuk berangan-angan sikit kan ??
heeee....cik batu dah lame berangan-angan nak jadi kaya....
tapi kalau jadi popular pun besh jugak....

hmmm..Nak Jadi Popular lahhhh !!
tak kisah laaa popular dalam bidang ape pun....
sebab,bila dah popular,mesti boleh jadi kaya kan kan ?
tengok orang popular macam artis,YB,Menteri sume tuuu....sume kaya kan kan ??

hmmmm...bila dah popular mesti macam macam tawaran dapat....
orang jemput gi majlis pun siap dengan limosin sume....
wahhhh...untung !!
dah la popularr...kaye pulak tu !! 
duadua dapat...hik3....
shuke2.....

haaa....dah2...stop berangan...
pegi mandi dulu !
hiiii...masham !!



cik batu : beshnye lau jadi kenyataan ^_^