^ ^

Tuesday, May 3, 2011

tak dapat ?! wohooo... ~~

uwaa......
sekali lagi gua kelambatan seyhhh....
dalam pukul 11.30 tadi baru taw rupenye result PM dah kuar....
huuuu...
tak hairan laa sebab hari ni kluar sehari suntuk...ahakz !

dapat tahu tu pun sebab tertengok kawan post status kat FB....
trus pegi tengok kat papan notis....

dah tengok plak,lagi skali uhuk uhuk.....
dah la lambat tahu....
rupe-rupenye tak dapat jadi PM plak....
uwaaaa....

hurm...apeape pun,i'm still who i am....
yang slalu positif dalam segala hal tu...chewahhh...
memang dah agak tak dapat....
memandangkan interview semalam yang tibetibe dan tanpa persediaan mental yang cukup...
hak3...

dah taw tak dapat neh,so dalam kepala dah macam-macam berlegar....
cuti 4 bulan kottttt !!
banyak benda boleh buat tuuu....

1. hang out dengan kawankawan
2. tido,makan,bela perut kasi besaq !
3. belajar memasak....tuk laki masa depan...heee
4. keje...simpan duit tuk kawin...ihik2....
5. dan macammacam hal lagi...heee...


wink-wink....otak sudaa bertukar kaler kuning...yehaaaaa !!



cik batu : wahhh...dapat jugak merasa cuti yg lame... ^ ^