^ ^

Monday, May 2, 2011

hang out with adik ~

salam sume.....
wahhhh...rindu btol kat blog abstrak ni....
ari ni sari suntuk tak online....sbab kuar....heee
ada orang rindu tak ?
alaaa....takde ke ??huk3...
sokay....dah agak dah....

semalam,tibatiba adik text ajak kuar...wahhh...
mesti la suke ! next paper 4hb so,ari ni boley la rendek-rendek duluuuuu....
adik ajak pi beli baju dinner untuk die...
orang dah ajak....kite yang tak berduet ni OK ajeeeeeee....ngeee...

janji nak kuar pukul 10 pagi tapi mase tu masingmasing tengah belingkar ala-ala ulat gonggok atas katil lagi....
haha...tu la orang kate....
"tak kan melayu hilang di dunia ..."
memang dasar melayu....janji pun melayu lahhh...
pukul 12 lebih baru gerak....janji nak jumpe kat KLCentral...
adik dari Serdang....saye pulak dari UM...
mesti la saye yang sampai dulu....
haisy....boring giler menunggu adik yang datang dari jauh tu...
masuk toilet jap....

eh2,takde orang laa....hmm...
macam biasalahhh...

hek3....dalam toilet pun jadiiii....

dalam pukul 1.45 baru adik sampai....
perut dah menyanyi lagu irama Bruno Mars dahh tyme tu...
tapi tahankan aje....pegi Times Square dulu....
nanti cari makanan kat sane...

dah sampai sane,ingat nak makan dulu....
tapi memandangkan takut lari bajet pulak nanti,so shopping dulu...
haha...duit selebihnye baru bleh pk nk makan ape....
al-maklum lahhh....kuar ni pun atas bajet yang limited....haha

then,bermula laaa hobi perempuan...
pusing sampai nak patah kaki,then wat pilihan yang terbaik....
haha...terbaik la sangat....
dannnn...taraaaaa....
inilah hasilnya...


haha....bukan main lagi shopping....

dah abes melepaskan nafsu kat baju...now it's tyme for perut pulakkk....
dah bape kali ulang lagu Bruno Mars tuu...
tengok bajet memang mencukupi kalau nak makan sume benda kat TS tu,so kitorang decide nak makan kat Johny's....


first tyme makan kat situ....not bad laaa....just kena pandai pilih menu kalau nak kenyang....
harga pun berpatutan...



snap-snap lagi....heee...

dah kenyang memberi habuan kepada perut,then pegi solat....
lepas solat tu,pegi toilet sebab adik nak try baju yang dye baru beli tu....
ce tengok ni...ce tengok...


yang kiri ke kanan lagi ok ?
adik nak pakai skirt tu sbab nak ada kelainan sikit....
lagipun,tema dinner merah + silver....skirt tu silver....sila abaikan background tuu ok...haha

kitorang masuk 2 orang lam toilet...haaa....
jangan nak otak kuning k...
kitorang adik beradik...hehe...

sampai la dah dekat setengah jam dalam toilet tu still tak dapat decide...
tapi rugi laa kalau tak pakai skirt tu sebab dah beli....
so,adik nak pakai jugak....
pandaipandai la adjust nanti...huuu...

dah puas hati dengan sume benda,then rase cam nak balik....
tibatiba adik ajak makan lagi sekali....
aishh...ingat dah kenyang...so,kitorang pegi la KFC....

ingat nak tapau bawak balik,tapi tetibe adik order dine in pulak....
haishhh...tak abes laa saye makan jawabnye....


mereka berdua terpaksa dibungkus dan dibawa pulang...hek3....

sementara menunggu monorel untuk kembali ke KLCentral,candid-candid dulu....

btol ke candid neh ? haha...anda nilai laa sendiri....

hurmm...akhirnye terpisah semula ngan adik.....
tak tahu la bila lagi boleh kuar samesame....
apeape pun i had so much fun today !
now nak sambung study pulak....
lusa exam lagiiiiiiiii !!
wuhoooo !!





cik batu : tak sempat jumpe si dia...huk3