^ ^

Saturday, April 30, 2011

bestnya duduk di teratak PINKY MOMMA ;)

ni malam minggu yang hening....
saye join segmen lagi...kui3...


kalo xsilap ni kali ke - 3 join segmen pinky momma....
haaa....nampak sangat memang peminat dye,kn ??
hahahaha...kantoi...
kalau ikutkan ati nak join setiap segmen beliau tapi memandangkan diriku bz sbagai pelajar berdedikasi...eceh...hahaha....kadangkadang mase tak mengizinkan...
huuu...

blog yang pinkishpinkish tu sangat menarik ati walaupun diriku tak suke pink...
sbab blog sis ni simple jerk...entrynye sempoi dan sangat suke pengolahan bahase yg digunakan....
siyes,menarik diriku tuk membaca....

truskan wat entry yg besh ye sis....
maybe saye tak komen but still,i read ur entry taw....
kire ala-ala stalker or silent reader gitu lahh...hahaha
hepi blogging !


cik batu : agak-agak CB ada stalker x ?


untuk mereka yang pemalas~

ALHAMDULILLAH.....
semalam bukan main lagi risau kot-kot takde internet kat UM ari ni....
tapi nampak gayanya UM Management masih baik hati dan masih memberi kami nikmat WIFI FREE pada hari ini....
sampai bila tu tak tahu laa....huhu...
harap-harap bila dah start cuti baru diorang upgrade mende yang dorang nak wat tu...

hmm...skarang nak share something untuk mereka yang pemalas macam saye...
hahaha....
terserempak ngan mende ni mase tengok tumblr pagi tadi...



hahahaha...senang kan untuk mereka mereka yang malas ??

mungkin ada yang dah tahu,tapi cik batu baru je taw tadi....
hik3...rupenye ada short cut...
okeyh,let's practice !!



cik batu : senang btol dunia skarang...sume ada short cut ~