^ ^

Friday, April 29, 2011

PEMBERITAHUAN !!

WIFI FREE di UNIVERSITI MALAYA akan tergendala dari 30hb APRIL (malam ni) hingga 03hb MAY....
dengan itu, bermakna saya tak akan online dalam jangkamasa tersebut....
uhuk-uhuk....T.T

kepada bloggers,jangan lupa singgah kat blog ni ye....
tinggalkan jejak skali...
nanti WIFI dah sembuh,saye jejak anda balik taw....

hmmm...UM ni macam memahami jerk...
dengan ketiadaan WIFI ni,maka saye boleh study dengan lebih fokus...
tq ye sebab tak sabar sangat nak upgrade amende ntah tuuu....
aish....minggu depan kitorang dah cuti laaa...
wat la time tu !! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

apeape pun,lecture notes sume dah cyap download...
heeee....#kantoi baru download#

next mission ---> download movie !!

yeahhhhhhhhhhh!!

cuti nanti nak tengok movie sampai lebam...
okeyh...
papai sume...
jangan lupekan blog cik batu ni taw !





cik batu : bagaimanakah hidupku tanpa internet ? ouh myyy..............