^ ^

Tuesday, April 26, 2011

Lawatan Rasmi Perdana Menteri China ke UM~

huargghhhh...penat !!
baru balik dari rehearsal....huuuu....

hari tu cik batu, ada cite pasal ujian tuk jadi PM,kan ??
tapi tak sure lagi dapat ke tak....
susulan daripada itu, semalam dapat SMS ni dari JTK...


Salam/slm sjhtera.Kepada semua calon PM KK8, anda diminta utk menghadiri 1 Program sempena lawatan Rasmi Perdana Menteri China: Rabu, 27 April 2011, 4.oo pm, DTC, Pakaian Kebangsaan, transport disediakan.kehadiran WAJIB.harap maklum.tq.


hah...sejibiksejibik CB copy...
hadoy....tibatiba mengeluh....
yelaaa...tyme ni jugak PM China tu nak datang....
27hb tu rabu....
CB exam 2 paper....naseb bek pkul 4 petang....huuuu
tapi ari khamis tu CB ada dua paper lagi...
KILLER PAPER pulak tu....uwaaaaaaaa.....

tapi tu boleh consider lagi...
tadi dapat SMS ni pulak...


Rehearseal mlm ini di DTC.Sila kumpul di Foyer jam 8.30mlm.pakaian half-formal.tq.


ouh...no !!!
memang rase macam nak tarik diri je...huhu...
tapi tak pe laa....pegi je tadi...
siap bawak buku lagi....
nak study la konon....
hahaha...

pape pun, setelah rehearsal tadi,nampaknye sume berjalan lancar....
walaupun diriku hanye berfungsi sebagai 'penepuk tangan tegar' sahaja besok tapi tetap bangga sebab turut serta dalam program bersejarah ni....chewaahhhh...ayat dah skema dh tuuu...

PM China kotttt....i tengok dye face to face esok okeyh...
sila jeles~


apeape pun....snapsnap dulu !
hahaha...sempat aje...




cik batu : semua orang diwajibkan pakai baju kebangsaan esok...wahhh...menarik !

I'm feeling lucky ^_^


GUYS ! i have something to share with u ols....heee
interesting n amazing !!
it was shared by one of my frens on facebook...
may be some of u had try this, but i just find out about this errr.....yesterday i guess....

okey,just follow these simple method....


Go to google homepage,then type one of these words...


Google sphere

Google gravity

Google reverse/mirror

Epic Google

Rainbow google

Google loco

Annoying Google

Google pacman


Then click "I'm feeling lucky"


Wait a few seconds,then see what happen..
Try okeyh!! ^^

hahaha...i tried n xjadi keje asek men mende ni....hadoy~
try sume words taw....it's fun !!






cik batu : err...first tyme entry lam bahase org puteh~ ^^

kedekut punye pasal ~

jam di dinding mnunjukkan pukul 4:21 a.m...

currently tengah study titas yang akan ditempuh pukul 8.30 a.m nanti...

ada lagi 4jam 9 minit..hahaha

okeyh,tetiba rase nak share ni...

my habit yang kedekut !


hahaha...nampak tak ape yang cik batu maksudkan ?

tak nampak ?? okeyh....
meh nak gitaw....

hmmm...di sebelah kanan tu namenye highlighter....hahaha
punye la banyak n macammacam kaler.....
tapi tengok kat buku ??
hanye digariskan dengan PENSEL !
ye...hanye pensel....

hahahaha...sbab CB kedekut....
nanti lepas exam da tak guna dah buku tu....
siasia je abeskan dakwat highlighter....
ades....
ada jugak manusia macam ni....
sabo je laaa....

pengajaran : jangan kedekut !!


cik batu : skali lagi,wish me luck !!