^ ^

Monday, April 25, 2011

1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN

hoho....macam dh lame xjoin giveaway....
erkk...ye ke ??
entah laa....hahahhaa

ari ni CB menerima kejutan elektrika #over sikit# apabila telah ditag oleh mr.syuxer yg encem tuk join GA ni...
name GA ni 1st GA by HAJAR Hasan...heee....
saje wt capital letter name HAJAR je...
sbab same dengan name sebenar cik batu....#opsss...kantoi#


heee....ni banner GA yang cantik n ceriaceria gitu....
sape mahu join sila klik on the spot di atas banner itu ye !

oleh kerana kena tag dua org, CB nak tag mereka...
1. Adah

heee....jemput join same ye !
hadiah sangat menarik... ^^




cik batu : duhai HAJAR Hasan,bagi la kembar name mu ini menang ye....ngeee~~

bertambah lagi...suke3 !!

YEAYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!

ari ni cik batu suke sangat taw.....
korang taw tak kenapa ??
alaaa....kenapa dah taw....
ahhhh...tak kire...nak gtaw jugak....

heeee...
ermmm...sukenye.....
follower cik batu dah 200 taw !!
hik3....eksaited sangat....
minggu lepas baru dapat 100...
ari ni 200 plakk....wahhhh

semalam mase tengok 197 tu,rase xsabarsabar....
berdebardebar gitu...#over sikit#

tertunggutunggu sampai tertido...hahahaha
then,bangun pagi tadi tengok dah 200...
snapsnap sikit geng mencari batu permata neh...heee...


haaa....naseb bek sempat snap...
skarang nk memperkenalkan follower ke-200 cik batu...
name dye Nabila Huda tapi boley panggil Biela je...
tayang sikit header dye yang very cantek n gojes tuuu....


sangat nice,kan ??

biela ni sengaja taw....dye dah melawat CB sebelom tuu....
tapi sengaja xmo follow....
tunggu tuk jadi yang ke-200....
hak3....nakal btol....
jom terjah dye !!
klik banner di atas k...

dan tak lupe jugak kepada follower lain....
time kasih sudi follow dan terus support CB dalam berbelog....
tanpa korang sape la CB dalam dunia ni....chewahhhh....

okes,sekarang tengah mood ekstravaganza hepi dan sangat seswai kirenye Cb pegi study dengan penuh semangat !! hahahaha
esok start exam nok !!

okay....till next entry....daaa~


cik batu : jangan lupe doakan kejayaan CB...

ada benda nk bagitau ni~



1. erm,nk cakap sikit dekat awak..baca NO 5
2. Mmmmm...camane nak cakap ? baca je la NO 8
3. nak tahu erk ? ermmm , baca NO 9
4. huh, daripada pening baik bace NO 15
5. camane erk nak cakap...No 17 je k...
6. kite nak cakap sekarang tapi lebih baik baca NO 16
7. kite akan cakap tapi baca dulu NO 2
8. yang kita nak cakap ni simple je...tapi baca dulu NO 4 k ?
9. tak payah la berdebar macam tu..cuma baca jap NO 18
10. Blom lagi laa...baca NO 19 ye...
11. dah penat ke ? baca jap NO 13.
12. sebenarnye kite nak cakap kalau....(ahh...baca NO 3 laa..)
13. tinggal sikit je lagi...baca NO 20
14. argghhhh..penat neh...bace NO 1...
15. adush...pening dah ni...baca la NO 6...
16. laaa...masih tak faham lagi ke ? baca NO 12
17. adess....nak cakap ni...baca NO 7
18- kite ta tahu klu awk paham..tlg baca NO 10
19. Baca NO 11 dgn tenang ye..nanty awk akan tahu..
20- okex okex,skg kite ckp..bce NO 14, tp slow2 ja..




cik batu : i'm sorry ~~ ^^