^ ^

Sunday, April 24, 2011

mengidam lagi ~

tadi tengah syoksyok study tibatiba rase lapar....
sbab CB tak makan tengah hari...
lepas tu,pk jap....
nak makan ape erk....
bila otak pk makanan,perut pn respon...

"kroncongkroncong"

respon perut sambil menyanyinyanyi....
hahahaa
dan bermulalah imaginasi di dalam kepala...
 
                 

mcD...KFC...nyum3..



meatball....wahhhh....


beshnyew kalau dapat makan sume tu...
tapi tengah sedap melayan imaginasi tu tetibe....

ZZZZZZZZZZzzzzzzzzZZzzzz....

termengidam nak makan benda ni...

 kek apollo ?? ape klasss ?? hahaha...
potong stim btol....

siyes...tetibe rase nak makan kek apollo sangatsangat....
dah lame tak makan...
 haisy...kalau dah namenye mengidam mesti yang pelikpelik aje dye nak...

hmmm...tapi konpius pulak skarang....
tengah search gamba tuk kek apollo tadi,tibetibe terbace yang kek apollo ni haram...

GULP !

betol ke ?? adush....
nampaknye kempunan lagi laa....huk3...
T.T

tak leh makan kek apollo,dapat kek ni pun jadi laaa...

agakagak sedap tak ?? HAHA



cik batu : asek mengidam je...aish... 

PINKY MOMMA..daku memang pelik skit!

woahhhh....
di hari ahad yg mulia + ari kedua terakhir study week ni sempat lagi CB join segmen...
hahaha...
saje gatal...xmo ketinggalan...
pukul 8 malam ni da tutp dah segmen ni yang ditaja oleh...


yes...the gojes sista...pinky momma ! haha
klik banner tuk join yeahh...


okes...skang mao kasi celita tentang kepelikan CB...
banyak nk cite ni...
sudisudikan bace la ye....


YANG PERTAMA

ini pixca buah pelam...


YES !! pasal pelam dan seangkatan dengannye...
senang cite asam dan bendabenda masam....
CB sangat tak suke makan ! haha...
pelik kan ? 
korang tengok gamba ni pun mesti dah selautan air liur meleleh kan kan ??
orang lain kalau tak makan pun sebab pantang....
tapi CB memang dari kecik tak makan mende ni...
even buah limau pun tak makan...
kalau kat hostel,dewan makan sediakan buah limau...
CB amik,tapi bagi kat kawan...heee


YANG KEDUA

pasal tido....heee

ouh...comel gile kucing ni tido...^^

tapi CB tak tido macam tu...hak3
CB suke tido mengerekot...
hmm...camane nk ckp erk....
CB tido lutut dirapatkan ke dada dan tangan peluk kaki...
hades...boleh bayang kan ?
haha...dengan badan cik batu yang kecik ni...
salu mase skolah dulu#sekolah asrama#
kawan cik batu selalu tak kejut cik batu bangun pagi...
dia cakap tak nampak pun CB atas katil..ingat dah bangun...
nak wat camane...tido cam ulat gonggok...
jadi kecik sangat sampai orang tak nampak...hadoy..


YANG KETIGA

ngengg...enggg...ngonngg...euuwww...
ini nyamuk comel....
haaaa....nak cakap pasal nyamuk ni...
ape yg peliknye ??
mase sekolah rendah dulu#kat asrama jugak#
cik batu dan ada lagi sorang kawan suka buru nyamuk !
hahaha..giler ke hape ...
kitorang buru nyamuk tau tak kenape ?
sebab nak tengok ati nyamuk...ades...
ape punye kepercayaan la budakbudak neh...

mase tu tak ingat dah sape cakap kt CB kite boleh tengok ati nyamuk dengan menggunakan lidi...
tangkap die idup-idup#jangan penyekkan#
pastu amik lidi cucuk tubuh dye dan tarik balik...
so,badan sie pun akan terbalik#yang dalam ke luar#
then boleh lah tengok segala ati limpa,jantung paruparu dan seangkatan dengannye...
hahaha...sape nk cuba boleh cuba ye...
tapi CB dah tangkap beriburibu ntah berjutajuta pun tak tau...
namun begitu experiment tak berjaye sebab mesti terpenyek nyamuk tu sebelom masenye...

heee...tu la rasenye benda terpelik pnah buat...
skang xbuat dh...malu !

ok,dah buat karangan panjang ni...soie ye momma...
kalau ikutkan ada lagi nak cite...
tapi tak pe la...
skang nak submit...hik3..
jangan gelak taw...


cik batu L tergelak sorangsorang...haha

dilantik jadi PM ?

wahhhhh....cb dilantik jadi PM ??
betolkah ?? hahaha
btol taw...caye tak caye tak ??
xcaye la tuuu...huk3

bagus laaa kalau tak caye...haha...
memang xbtol pun...

sebenarnye cb apply tuk jadi PM a.k.a Pembantu Mahasiswa....
heeee...
pagi tadi ada ujian untuk semua calon...

mak aihhh...soklan dye susah giler...
ada 100 soklan subjektif + 2 esei....
haaa,,,susah kan ?? haha...

biar betik ?
tapi tuu hiperbola jerk...hahaha
memang la 100 soklan subjektif...
tapi kena rate 1,2,3,4,5 je....
tentang personality test....
tang esei tu pulak kena tulis "ape sumbangan yg kita akan bg kalau jadi PM"
jawab 1 dalam b.melayu n 1 lagi b.inggeris...
tu yang sampai 2 esei...hak3...

hurm...korang mesti tak taw fungsi PM tu,kan ?
sebenarnye PM tu adalah para fasilitator yang handle time orientasi tu laa...
cb dah apply,tapi skarang still konpius...
btol ke nk jadi PM ?
nanti cuti 4 bulan woooo...
ada training tyme cuti tuu...rugi jugak...aish...

kenangan minggu haluansiswa...wooo..rmai giler nk kna handle !

camne pn tggu la result nanti....
xtaw lgi boleh jadi ke tak...
nant ada interview pulak minggu depan...

hmmm...xkisah la dapat ke tak...
apply pun sajesaje je...
ikut naseb la kan ??

pape pun,epi weekend ols !
cb kena sambung study lagiiiiiiiiiiiiiiii....
lusa exam kot !!
ok,BYE !



cik batu : kalau jadi Perdana Menteri kan besh...haha