^ ^

Saturday, April 23, 2011

kawen | YESS !!

salam sume....
tak study ke ?? huhu...
macam la sume orang tengah study week macam cik batu...
uwaaa....study tapi tak masuk...
tensen !
Cik Batu ni tak leh kalau tensentensen...
pekena dadah baru layannn...
heee...
macammacam perangai la manusia ni kan...

haa...tajuk sal kawen,g mlalut mende len plak...
huuu...tu laaa...
kan dah kate CB tensen...

ok,skang nk cite...
mase syiok lepas tensen ngan dadah tu...
#sila klik pkataan dadah tuk keterangan lanjut#
pastu dapat complete mission...
then dia bagi pixca ni...santek !

 lepas tengok trus printscreen !

dan tibatiba tase nak KAWEN !!
yeayyy !!

beshnye kawen....
xyah nak peningpening kepale study...huk3

ok,taw...entry ni takde motif....
cb tensen...dengan result assessments yg xmemberangsangkan...
dan study tak masuk otak...huhu
tu je sebenarnye nak gtaw...
thanx sudi bace...



cik batu : wish me luck ols !





BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

klik banner tuk join~








nampaknye abang beng bersegmen lagi...dan cik batu berjoin lagi !
lalala....segmen ni tuk blogger yang follower bawah 1000 je taw...


ok,skarang nak ce cite macam mane cik batu boley terjebak dalam arena blog ni...hmmm...sebenarnye takde sape pun mempengaruhi cik batu untuk membuat blog...dari dulu memang bercitacita untuk memiliki sebuah blog...and everything yg ada dalam blog ni,CB explore sendiri...boleh bagi teguran kalau ada yang tak kena k..

mase pasum dulu,pernah sekali try buat blog,tapi tibatiba rase macam tak tahu nak tulis ape pulak... then,delete balik blog tu....lepas tu,sem lepas,buat lagi blog...tapi blog tu diprivatekan sebab kusabab #asyik musabab je# rase gatal nak buat macam diari gitu laa...lagipun cik batu jenis yang xboleh ceritakan masalah kat orang lain...sedikit sebanyak blog tu jadi tempat lepaskan perasaan...

kemudian,sebulan 6 hari yang lepas..#hahaha...ngadengade nk exact tyme# cik batu buat blog ni...mungkin jugak disebabkan melihat kecemerlangan rakanrakan cik batu seperti iqbalhakimi dan atok aiman dalam bidang ini,sedikit sebanyak mendorong cik batu untuk lebih serius dalam bidang ini...mereka berdua ni classmate cik batu mase kat pasum dulu..bolehkah dianggap sbagai sumber inspirasi ?? haha...sumber basi boley kot..

hmm...itu saja kisahnye...apeape pn,cik batu buat blog ni sekadar sukesuke dan memanfaatkan hobi cik batu yang suke blog walking even since xde blog lagi...sume isi kandungan dalam blog ini hanyelah pengalaman dan coretan berdasarkan ape yg berlaku di sekeliling cik batu..segala coretan adalah pendapat personal sematamata...maaf andai tersentuh sensitiviti manemane pihak..

time kasih sudi bazirkan mase membace disini~


cik batu : selamat berblog~

OMG ! | Grade for continuous assessment for Data Structure is out~

hamagad !
pagipagi bukak fesbuk then tgk kawan post ni kat FSKTM punye grup..
#FSKTM= Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat#


Grade for continuous assessment (50%) for Data Structure is out. 
Check it out at Spectrum. (: 


GULP !
telan air liur, doa banyakbanyak lam ati....then bukak spectrum...huhu
click "Data Structure" pastu nampak

Grades for Continuous Assessments 

tutup mata n bace doa lagi...huk3....
takot...subjek paling susah ni....
5 jam kredit...50% pulak tu....

then.....
tadaaaaaa !!
 yang highlighted tu CB puny result...

uwaaa....dapat 2A tuk lab exercise tapi 2F tuk keduadua lab test !!
ini sangat gilerrrr....
meaning, CB blom besedia tuk sbarang test....
hamagad ! exam dh dekat....
dh la jadual exam 'tersusun' dengan jayanye...
hades...

nk g study n fokus...
chiao !!



cik batu : naseb bek keseluruhan B-.....huhu

benci btol dengan perempuan bajet cun nieh

ooyyeeaaahhh !!
HAHHAA....rupenye cik batu pn ada haters...
ingatkan bloggerblogger pemes je ada hatershaters neh...
#terase diriku begitu berharga#
ahakz !!

haa....tgk neh...
ada org benci cik batu...huk3



mende alah ni CB dapat dpd keywords kat nuffnang....
saje gatal nk tgok mende neh....
sblom ni xpnah tgk pn....
tibatiba tgk ada keywords ni....huuu
sentap gak mulamula...
xkan la dye nk cari mende tu kt blog cik batu,kn ??
nk kutuk la tuu...huk3

tapi....errr...
thanx ye awak sbab aggap saye cun ! hik3
saye xpnah ngaku saye cun pn....
hanye mereka dan keluarga mereka yg mngeluarkan pkataan itu stelah mlihat fotofoto CB disini...
haaa...pndapat yg kuar dpd otak mereka mase 1st impression kt CB la kan ??
pastu cakap CB bajet cun lak...
jeles lettew~ HAHA
btol x btol x ??
#tibatiba bygkan dri mcam maya karin lam cite cun !#

ok laa...pape pn pndapat org...
CB amik yg positif jerk...xde dendamdendam...
besh gak taw pndapat org neh...
thanx taw !!




cik batu : sebenarnye ape fungsi keywords ni ??