^ ^

Saturday, April 16, 2011

dadah aku kat fb~

wahhhhh...tajuk boley bikin kontrobesi neh ! hahaha....dadah kat fb ?? ape lak ni...ce cite ce cite...

okok...nk cite laa ni...hmm...maksud cik batu ngan dadah ni adalah ketagihan...ahaha...korang ada men game kat fb x ?? mesti ada kan...game paling pemes mesti farmville...haish...xtaw la ape yg beshnye farmville tu...cik batu dh byk try game kt fb tu termasuk la farmville tp cik batu hanye terlekat tuk men cityville je....xtaw knape...

al-kisahnye mcm ni..hari tu cik batu boring gile2...xtaw nk buat ape...blog pn xde lagi mase tu...pastu cik batu pergi try hmpir sume game kt fb tu....skali men tiga,empat tab bukak game...hak3...lastlast ketagih ngan cityville neh...bkak fb mesti men bnda ni...haha...mlalaikan btol....okeyh,ni antara screenshot bandar cik batu...layannn...fuuuuuuuuuhhhhhhh~~


click tuk tumbesaran~



cik batu: try la men...besh !

SEGMEN: NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK ?

Assalamualaikummmmm...ATOKKKK...OOOOO..........ATOKKKKK....#versi upin ipin
image

hihihi...dh lame tengok segmen atok ni...since cik batu blom ada blog lagi taw....segmen ni unik ckit...sbab atok xkan tutup segmen ni untuk menghargai pembacapembaca blog dye....then,atok akan promote sehari satu blog je...so,first come first serve k....

hmmm...rase plik lak sebut atok....actually atok a.k.a aiman ni classmate cik batu mase pasum...seorang ketua klas yg sgt berkaliber...haha...skang dye dh jadi tua so,terpaksa pggil atok jugak...wakakaka...thanx sudi promote blog cik batu~~




cik batu : sapesape nk join jom ! klik banner di atas~

Chegu Zubir Mehla Terjah!!!!




ari ni xde keje + boring + mlas nk study + dk sorangsorang,so join segmen ! HAHAHA....c.z,blom tlmbat lg cik batu nk join ni kan ??




cik batu: bila mood study nk dtg ?

JOM JOIN BLOGLIST "sticky post" Scha

semalam dh tengok scha post ni tp terlupa nk join...huuu...jangan sdeh2 ye scha...ari ni cik batu join....(=


Saya Bertuah Jadi Followers Cik Scha  ^__________^






cik batu: ari ni nk join bloglist + segmen banyakbanyak~

[Bloglist] jOm masuk blOgliSt princE untUk bULan mEi nantI


bloglist lagi...lalalalala~ cik batu masuk bloglist ni sebab sajesaje nk sokong segmen prince...lagipun dk sorangsorang kat bilik di ari sabtu ni sangat boring n malas nk cri idea tuk update blog...hahahha...dalam mase yg same,bley eratkan silaturrahim sesame blogger #ehem2 n naikkan trafic...lagipun bulan lima nant cik batu start bercuti n mgkin akan jarangjarang jenguk blog ni...xde la bersawang nant~ (=

pada pandangan cik batu blog prince sangat menarik padat dengan entryentry yg beshbesh...dh la rajin update ! header lak cantik..cyap menang header blog pilihan tuuuuuuuuu....CONGRATES !hee...suke mlawat blog prince !

ok,itu je....jemput samesame meriahkan segmen prince.....^_________^





cik batu : malasnye nk study~

segmen irwanmiswan: budak kampung vs budak bandar!!!


wahhh...best gak segmen camni...okeyh...oleh krana cik batu budak kampung so,kna jawab soalansoalan berikut:

1. memang dari kecik duduk kat kampung?

yupyup...cik batu orang kampung sejati k...

2. ape yang best nye duduk kat kampung?

ape yg best ??byak kott...yg first skali adalah pmandangan...sangat indah,tenang n sejuk mata mmandang...pastu jalan pilak xsibuk...nek moto xyah pakai helmet...hahaha...kecikkecik dulu cik batu suka men lumba basikal...lau kt bandar boley ke lumba basikal tengah jalan ??ce try ce try...


kenangan men beskal ngan adik...#mase ni beskal bru beli...haha

lagi yg best,g mandi sungai petangpetang...basuh moto abah kt situ...hmm...pastu tlg mak pg cari daun kelapa sawit then raut tuk jadikan lidi...dulu mak jual bnda tu...dalam masa yg sama,kutip buah sawit tuk dijadikan bara api...haaa...pnah pgang klapa sawit x??

hmmm...ape lg erk ??haaa...mnangguk ikan pun besh...kat parit#anak sungai....then,tggu durian luruh kt kebun time musim durian...hahaha...lepaklepak kat situ...kalau ada kera dtg ketukketuk tin suh dorang takut...trus lari lintang pukang...padan muka !
depan rumah cik batu...uwaaaa....nk balik !

3. ape yang tak best nye duduk kat bandar?

kt bndar pn xkurang bestnye...ada tmpt shopping,tgk movie n sbgnye...tp oleh krana soklan ni tanye ape yg xbesh kna jwab yg tu laa...haha...ok,yg xbesh dk bndar ni adalah jalannye yg sibuk sgt....nk g mane2 kna nek knderaan...mane ada org jalan kaki kt lbuh raya,kn ?pdahal dekat jee...hurm..pastu susah nk knal org...even jiran sbelah pn xkenal...org bndar mmg cm tu erk ? siyes xbesh....

4. andai diberi peluang,mahu duduk di kampung sahaja atau nak duduk di bandar?kenapa?

kalau diberi pluang nk duduk d pinggir bndar...hik3....duadua leh dpt !




cik batu: rindu umah...sobs.

SEGMEN BLOGLIST BERSAMA CIK OSHIN


hee...thanx invite oshin...cik batu join bloglist ni....
kawankawan jom join same !



cik batu: sila klik banner tuk maklumat lanjut~