^ ^

Wednesday, April 13, 2011

Minggu Orientasi UBM | Mari Berkenalan.

                                                                      

ALHAMDULILLAH.....setelah membuat permohonan sebanyak lima kali dan tiga kali rayuan, akhirnye cik batu diterima masuk ke UNIVERSITI BLOGGER MALAYSIA(UBM).
skarang ni cik batu sedang melalui minggu orientasi. barubaru masuk terus diberi tugasan yang berat oleh prof xbertauliah UBM ni..mentangmentang la cik batu masuk selepas wt rayuan dan hanye dengan belas ihsan mereka...huk3...

tugasan tersebut adalah sesi perkenalan a.k.a ice breaking bak kate orang putih..prof cakap,xkenal maka xcinta...haih...naseb bek memang cik batu xkenal ngan prof neh...kang jatuh cinta kang naye anak bini kt umah tuu...heeee..*prof single lagi x ?wink2

tugasan dari lecturer ni berat jugak..kna ikut procedur yg ditetapkan...haih..ok,mulamula skali kna letakkan banner UBM..*dah

lepas tu perkenalkan name student n name blog:

aish...ni nebes ni...ok,tenangtenang....
name kitew cik batu...name blog kitew plak dunieku bukan duniemu (=
errr...tu jew erk ?kitew takut nk ckap anyakanyak

then,sejak bila anda berblog:

hmm...kitew bru jew uat blog ni...bulan lepas...March 2011...huuu...kitew masih xmatured lagi blogblog ni...prof jangan laa marah kitew lau kitew shalah erk ?? puhlissshhhh...huuuuu

apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini:

*angkat tangan*
err...mintak maaf prof...kitew xtaw darsawarsa tu apew...kitew jawab ikut sukewsukew jew boley erk ? uhm...uhmm...pade pandangan kitew,dunia blog ni besh taw..kitew macam ada dunie len selain dunie realiti...boleh kenal ngan orang dari seluruh pelosok dunie*err...pelosok m'sia je kot setakat ni..pastu,kitew boley saling bertukar pndapat dan perbaiki diri mashingmashing...kitew jugak boley tambah pengetahuan n sentiasa update tentang isuisu semase..di samping tu,leh jugak jana pendapatan sebagai income sampingan...heeee...setuju tak ngan pandangan kitew ??setuju lettew~


last sekali,pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini:

uhm...uhm...pandangan kitew lg erk ? okok...pandangan kitew laa..kitew sanadsanad menyokong IPTM ni sebab kitew leh masuk dua IPT !!! yeayyy!! heee....n shapeshape pn leh masuk IPTM ni just kna ada blog je..pastu,cara pembelajaran + esenmen yg diberi pn sanad menepati kemampuan student dan tidak terlalu  langsung membebankan..cara pembelajaran sanad maya taw...macam maya karin...kitew shuke !



eh2...ari ni tarikh tutup ?uwaaaa....cepatcepat...

ok > publish~




cik batu: kengkawan,jom lahhh join shameshame~