^ ^

Wednesday, March 30, 2011

pEndirian~


ok,first of all lau korang fren ngan aku kt fb n penah stalk aku,korang mesti perasan aku tulis benda ni kn ??macammacam feedback aku dapat dpd bnda ni...dh lame aku tulis bnda ni sebenarnye tp memang laa aku xigt exact tarikh tu bile...yang aku ingat mase tu aku kt pasum lg..oleh sbab aku clash ngan last ex aku pn time tu,so aku assume bnda ni aku tulis bsempena ngan tarikh clash aku tu laa which is 30 Ogos 2009.tyme 31 Ogos tu org len celebrate kemerdekaan,aku lak celebrate kebebasan aku dari jerat kapel..tehee~~

aku tulis benda ni bukan sajesaje...bukan senang aku nk wt keputusan yg bakal effect the whole life idup aku ni...ni antara decision terbesar yg penah aku wt....for me,ini adalah suatu pengorbanan n perjuangan...n Alhamdulillah,dh setaun lebih n aku still stick pada PENDIRIAN aku yang satu ni...

tapi...beberapa ari yg lalu,one guy ni muncul lam idup aku...and he just senangsenang nk aku kapel ngan die...bru jumpe skali trus nk declare...mane aku nk buang pegangan yang aku pertahankan selama ni ??just bcos dye nk kapel ngan aku...before ni pn ada jgak yg ckap cm tu tp bila aku gtaw aku unye pegangan ni,ok dorang paham...ada yg sanggup tggu n macammacam lagi...yang tu mmg aku sangatsangat appreciate bcos they do respect me n my prinsip..but this guy,dye sangat mendesak n nk jawapan segera...aku taw niat dye bek n ikhlas tp this is about principal of life...even aku dh ckap mcm tu pn still nk aku pk balik...

buat awak,saye mintak maaf sbab terpksa kecewakan awak...awak boley bg macammacam alasan n so do i...kite ada alasan masingmasing n sorry to say,saye xkan ubah PENDIRIAN saye yang saye pegang selama setaun lebih ni...selagi saye rase saye xwt something yg salah,saye ttap xkan ubah jawapan saye...saye arap awak paham suatu ari nanti...kalau awak rase saye salah,then PROVE me dat i'm wrong...

saye taw saye ni sorang yg xbrape tetap pendirian n mudah goyah imannye...as long as saye berpegang pada pendirian ini,skang saye leh anggap awak just sebagai dugaan atau ujian dri tuhan yg nk mnguji sejauh mane kesungguhan saye...thanx awak sbab hadir dalam idup saye walaupn saye kecewakan awak...lau ada jodoh kite xkn ke mana jugak nant...tuhan itu dah merancang segalanye...n thanx jgak sbab wt saye makin BERPEGANG TEGUH pada pendirian saye ini...

saye doakan awak jumpe kebahagiaan yg awak cri...
~wasssalam~

pOkai !!

saye pokai gile skang..

*SEKIAN*