^ ^

Sunday, December 18, 2011

Konsert Fenomena 30 Tahun Search

oyeahhhhh....
dua hari lepas saya menang sepasang tiket untuk ke konsert fenomena 30 Tahun SEARCH from Advertlets.


credit to bro framestone yg tolong sampaikan tiket...hehe

saya pegi konsert tu with my fren,asyraf...
the konsert was AWESOME...
best giler...
andd SEARCH was seriously sh*t TERBAIK gilerrr...

even aku xtaw banyak lagu search...haha *wat malu je* tapi still enjoy kat konsert tuuu...
sangat puas hati...
and i got this shirt...luv it !



seriously berbaloi-baloi pegi konsert ni...
and worth for my first experience pegi konsert...hek3




cik batu : kalau ada kontest tuk tiket pape lagi,do inform me,ok ?

Thursday, December 8, 2011

Wednesday, December 7, 2011

Tuesday, December 6, 2011

Monday, December 5, 2011

appreciate yourself ~

dalam dunia ni kalau boleh kita nak orang hargai kita..
tahu apa yang kita korbankan untuk melakukan sesuatu untuk mereka...
atleast, xpandang kita sebelah mata..

tapi bukan senang orang nak nampak benda baik dalam diri kita...
kalau benda x elok tu cepat je nampak..
apa pun...
kita tak boleh berharap terlalu tinggi terhadap orang lain..

apa yang paling kita mampu buat ialah...


hargai diri sendiri sebelum orang lain...
insyAllah kita akan jumpa apa yang kita cari...

cik batu : senyumlah...biar orang xtahu ape yg kita rasa, tapi org nampak apa yg kita kongsi ~