^ ^

Tuesday, November 22, 2011

Tiket FREEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!



Auww auww...excitednye boleh dapat tiket free...tiket ape?
tiket konsert !


Konsert Moovment 2011  Bersama Far East Movement Dan DJ Earworm


Kalau korang nak taw, pada 3 Disember 2011 ini akan di adakan konsert Moovment 2011 di Indoor Arena, Bukit Kiara Equestrian Park.

Artis yang akan menjayakan konsert ini adalah Far East Movemont [yang bawa lagu Like A G6 dan Rocketeer] dan juga DJ Earworm.

Konsert ini di bawa khas oleh Universal Music Malaysia dan Marctensia Conserts bersama-sama dengan TuneTalk Mobile Prepaid.

Ia juga akan dimeriahkan lagi oleh DJ Crystal dan DJ Junior dari Taiwan. Tidak lupa juga dari Malaysia iaitu DJ Ken dan jakeman.


wahhhh...best tuuuuu...
jom laaaa ikut !
maklumat seperti di bawah..

Tarikh: 3 Disember 2011 (Sabtu)
Masa: 8.00pm – 2.00am
Tempat: Indoor Arena, Bukit Kiara Equestrian Park

Harga Tiket: RM103 (Rock Zone) dan RM203 (Pit Zone)
*Harga termasuk tax RM3 dari AirAsiaRedTix
** Remaja bawah 18 tahun tidak di benarkan

Kaunter tiket AirAsia RedTix

* Tiket hanya dikeluarkan pada 26 Oktober 2011 ke atas.

Victoria Music Centre
1) Sungei Wang (TEL: 03 - 2148 7208 & 03 - 2142 0661)
2) Amcorp Mall (TEL: 03 - 7956 0592)
3) Tropicana City Mall (TEL: 03 - 7722 2955)
4) Bangsar Shopping Centre (TEL: 03 - 2093 1093)

Rock Corner
1) The Gardens Mall (TEL: 03 - 2284 4893)
2) Mid Valley Megamall (TEL: 03 - 2284 1423)
3) KLCC (TEL: 03 - 2161 9417)
4) Subang Parade (TEL: 03 - 5636 9520)
5) The Curve (TEL: 03 - 7729 6313)
6) One Utama (TEL: 03 - 7725 5667)

Untuk pembelian secara online, layari: www.AirAsiaRedTix.com/Events/Moovment atau hubungi 03-8775 4666 untuk maklumat lanjut tiket.

Untuk maklumat lanjut mengenai MOOVMENT 2011, sila hubungi:-
- Marctensia Concerts at 03-2092 1199 or log on to www.marctensia.com
- Universal Music Malaysia at 03-7958 7433 or log on to www.universalmusic.com.my


hari Sabtu..memang dah cantik sangat laa... sape nak pegi jom ! cara nak dapatkan tiket free rujuk sini.. hehe..
dan jangan lupa komen..
Saya ingin dapatkan sepasang tiket percuma bernilai RM2++ dari Bro Framestone & Universal Music Malaysia jugak!


cik batu : kalau dapat best ni.. jangan lupa like page Universal Music Malaysia k !

22 comments:

fisueka said...

wow...tiket free ? nak jugakkkk.... Far East tuuuu... i love them ! kalau kena bayar pun tak kisah ni..ok, i'll go.. thanx for the info cik batu !

ira said...

nak jugak ! tapi sy xde blog...sobs..T.T
btw,gudluck cik batu !

farisha said...

Pergh! macam best… tapi 3hb dah full la plak… T.T

Unknown said...

jauhnyeeeee..lain kali suruh la Far East buat kat perak pulak..mesti sy join ! hehe

Unknown said...

kalau dah menang tiket tuu,pandai2 la ajak aku k...lau tak putus kawan !

cik asiah said...

kalau saya nak join cukup syarat tak ? hehe

nas sharingan said...

Harap u dapat ticket concert ini...
amik gamba byk2 kat concert tu ek..

kechiq queen said...

ala, nak juga. :(
tapi bawah umur sebab nak lapan belas tahu ke atas kan ? melepas :(

sasuke said...

goodluck ya!!! xdpt nk join sbb ad hal 3hb tu..

fara said...

cam best je. tapi xkenal pun dorang.haha

isha irwayu said...

bestnyerr.. nk pergi, nak pergi.. huhuhu..

El-Janna said...

haish.. best kan.. saya dah dpt dah^^ jom la jomla.. penuhkan komen. nanti boleh pergi sama sama^^

tekda said...

sy doakan awk dpat tiket dan bawa saya sekali..aminnn..
macam tu boley ? hehe

nik yah said...

aku xcukup umo,tapi nak ikut jugak !! hahaha

serumpun buluh said...

hye cik batu...bestlahh dapat tiket free...jgn nakal2 kat konsert taw..

sue said...

bukit kiara tu kat mane ? haha... *soklan bodoh*

miss ratna said...

ja,lau dapat mesti mu bawak adik yg tersayang ni,kn ?? hehe

atikah said...

gudluck dear ! (=

babby sha said...

kalau ada lebih ticket free, bg kat saya ekkkk...hehe :P

ifa panda said...

like G6 !! like G6 !! hahaha...nanti balik konsert mesti nyanyi lagu tu je,kn ?

nurul yuyu said...

terbaik !! untunggglahhh org tu bleh dpat tiket free..

you-know-who said...

ni kalau aku pegi ni abes sume org kat konsert tuu lari ! hahaha..
gudluck lah cik batu !!