^ ^

Wednesday, November 30, 2011

bila keganasan berlaku

bila keganasan berlaku...
inilah jadinya...



wire headphone ku terputus...sobs.
ganas sangat...HAHA..
macam mane laa bleh tertarik sampai macam tu..
naseb bek yg tu cable tuk mic..
and naseb bek headphone dapat free..
dan masih boleh digunakan lagi..
ish...


cik batu: perlu berhati-hati dalam sume benda..even benda macam ni je..hehe

Monday, November 28, 2011

Lirik Lagu Adira ~ Lara Lagi (OST Ombak Rindu)


hanya sampai di sini saja
kisah cinta kita berdua
tiada daya selamanya
terhenti disini 

biarku pujuk hati ini
merawat rinduku sendiri
setelah aku kau lukai
sedangkan kau tahu 

*kasih aku hanyalah untukmu
tiada lain dalam diriku
takkan berubah walau dipisah laut biru
cinta aku hanyalah untukmu
tak pernah goyah tak pernah jemu
takkan terpadam dalam hatiku yang milikmu
percayalah

mungkin sudah suratan kita
terpisah sebegini saja
pasti di suatu hari nanti
kujejak bahagia




cik batu: cari lirik lagu ni tapi xjumpe...so,tulis sendiri...hehe

Tiada Mukaku lagi ~

Header baru...
tiada lagi mukaku yang dulu...


muka yang penuh kasih sayang ni...haha..(sebab ada love kat bibir tu..)
DAN
tiada lagi ~dunieku bukan duniemu~
skarang sudah menjadi
~hati batu kepala batu~
 walau ape pun perubahan...
ini tetap blog cik batu..
ahaks !


carilah keikhlasan itu..
dan berlaku ikhlaslah dalam setiap perbuatan ~


cik batu : Cinta mampu melunakkan besi, menghancurkan batu, membangkitkan yang mati dan meniupkan kehidupan padanya serta membuat budak menjadi pemimpin. Renung-renungkan ~

Tuesday, November 22, 2011

Tiket FREEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!



Auww auww...excitednye boleh dapat tiket free...tiket ape?
tiket konsert !


Konsert Moovment 2011  Bersama Far East Movement Dan DJ Earworm


Kalau korang nak taw, pada 3 Disember 2011 ini akan di adakan konsert Moovment 2011 di Indoor Arena, Bukit Kiara Equestrian Park.

Artis yang akan menjayakan konsert ini adalah Far East Movemont [yang bawa lagu Like A G6 dan Rocketeer] dan juga DJ Earworm.

Konsert ini di bawa khas oleh Universal Music Malaysia dan Marctensia Conserts bersama-sama dengan TuneTalk Mobile Prepaid.

Ia juga akan dimeriahkan lagi oleh DJ Crystal dan DJ Junior dari Taiwan. Tidak lupa juga dari Malaysia iaitu DJ Ken dan jakeman.


wahhhh...best tuuuuu...
jom laaaa ikut !
maklumat seperti di bawah..

Tarikh: 3 Disember 2011 (Sabtu)
Masa: 8.00pm – 2.00am
Tempat: Indoor Arena, Bukit Kiara Equestrian Park

Harga Tiket: RM103 (Rock Zone) dan RM203 (Pit Zone)
*Harga termasuk tax RM3 dari AirAsiaRedTix
** Remaja bawah 18 tahun tidak di benarkan

Kaunter tiket AirAsia RedTix

* Tiket hanya dikeluarkan pada 26 Oktober 2011 ke atas.

Victoria Music Centre
1) Sungei Wang (TEL: 03 - 2148 7208 & 03 - 2142 0661)
2) Amcorp Mall (TEL: 03 - 7956 0592)
3) Tropicana City Mall (TEL: 03 - 7722 2955)
4) Bangsar Shopping Centre (TEL: 03 - 2093 1093)

Rock Corner
1) The Gardens Mall (TEL: 03 - 2284 4893)
2) Mid Valley Megamall (TEL: 03 - 2284 1423)
3) KLCC (TEL: 03 - 2161 9417)
4) Subang Parade (TEL: 03 - 5636 9520)
5) The Curve (TEL: 03 - 7729 6313)
6) One Utama (TEL: 03 - 7725 5667)

Untuk pembelian secara online, layari: www.AirAsiaRedTix.com/Events/Moovment atau hubungi 03-8775 4666 untuk maklumat lanjut tiket.

Untuk maklumat lanjut mengenai MOOVMENT 2011, sila hubungi:-
- Marctensia Concerts at 03-2092 1199 or log on to www.marctensia.com
- Universal Music Malaysia at 03-7958 7433 or log on to www.universalmusic.com.my


hari Sabtu..memang dah cantik sangat laa... sape nak pegi jom ! cara nak dapatkan tiket free rujuk sini.. hehe..
dan jangan lupa komen..
Saya ingin dapatkan sepasang tiket percuma bernilai RM2++ dari Bro Framestone & Universal Music Malaysia jugak!


cik batu : kalau dapat best ni.. jangan lupa like page Universal Music Malaysia k !