^ ^

Saturday, June 4, 2011

it's unplannEd

#ini cerita tertunggak#

woohooo....
hari tu saye dtg ke rumah fasha...29 Mei....
dengan semangat yg berkobar-kobar untuk masuk semester baru...SEMESTER KHAS...
kami berlima tapi saye dengan pauww dtg dulu...

dalam pukul 7 pm lebih saye sampai di stesen Seremban dengan menaiki komuter....
fasha n pauww dtg amik...
pauww sampai sejam sebelom saye...haha
sepatutnye kitorang sampai same2 tapi entah lahh...
KTM tuuu paham2 lahhh....

lepas tu pegi makan dulu sebelom balik rumah....
sebab pauww dah lapar sgt....

then jalan2 dalam giant + beli toiletteries yg belom cukup....

then,otw balik tuu tetibe nampak terang je malam tuuu....
ada cahaye lebih disebabkan sportlite dari Fun Fair yg memukau pandangan....

lantas,kereta yg dipandu bertukar haluan...
hahaha...ape lagiii...pegi FUN FAIR dulu lahhhhhhh.. !!!



muka fasha n pauww yang seronak setibenye di tapak fun fair....
terutama saye yg boleh dikatakan  first tyme pegi fun fair....hahaha
sebelom ni pegi pun xpenah men pape....
haishhh...ketinggalan zaman betol...


mula-mula kitorang naik Paris Wheel sebab mende tuu yg paling tinggi kat situ....heee




8 round taw !!
besh gileeeerrrrrrrrr....

tiap kali lepas dpd tempat dye trunkan org kitorang akan jerit YEAAYYYYYYYY!!!
hahaha....sebab dye xturunkan kitorang sampai 8 round....
igt nak cukupkan 10 tapi xtapat lak....aishhh....
sokay la tuu....
8 round pun dah naseb bek....p.cik tuuu tak perasan kot...haha..



ini token....simple giler token dye....
ikutkan pikiran jahat rase nak bawak balik n scan je token tuu...haha
bleh naik freeeeeee....

errr...jgn tiru idea ini....amaran taw....

lepas tu, naik mende alah ape ntah yg pusing2 kat situ....
tp xsnap pic....

dah pening2 sampai nak muntah baru lahh balik rumah...

sampai skang,i'm here....
still kat rumah fasha...
walaupun short sem terbatal...sobs....:'(



cik batu : Nearly all the best things that came to me in life have been unexpected, unplanned by me. ^^