^ ^

Monday, June 13, 2011

first tyme always a mess

bila cuti aje mesti macam2 nk buat,kn ??
saye pun same laaa...heee

ari tu,belajar wat kek coklat !


nyum nyum nyum....
nampak sedap je,kan ??
macam moist chocolate cake...hik3...
tapi yg ni xmoist pun...

fuhhh...xsangka jadi jugak buat kek....
walaupun rupe dye cume macam ni...


heee...biasa laaa....
kate first time...
rase dye pun not bad laa....
sedap,just texture yg xberapa nk elok...hak3

kali ni xmo share resipi ahh....
xlayak nk jadi chef tuk yg ni...
lagipun belambak lagi kat tempat lain...google jerk !


cik batu : nanti second time buat mesti jadi !!

5 comments:

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

=D huhu bila dressing cake ni dengan cream cantikla t kek ni

cik bAtu said...

hahaha...tang dressing tu yg xreti...

suha said...

nak gak (^_^)

syafiqakarim said...

nampak sedappp.
ajar buat pelis ;p

cik bAtu said...

@suha ~ boley2...haha

@syafiqakarim ~ haha...buat cincai2 je ni...xbrani nk ajar....lau nk taw resepi leh google je...mesti byk...