^ ^

Tuesday, May 3, 2011

tak dapat ?! wohooo... ~~

uwaa......
sekali lagi gua kelambatan seyhhh....
dalam pukul 11.30 tadi baru taw rupenye result PM dah kuar....
huuuu...
tak hairan laa sebab hari ni kluar sehari suntuk...ahakz !

dapat tahu tu pun sebab tertengok kawan post status kat FB....
trus pegi tengok kat papan notis....

dah tengok plak,lagi skali uhuk uhuk.....
dah la lambat tahu....
rupe-rupenye tak dapat jadi PM plak....
uwaaaa....

hurm...apeape pun,i'm still who i am....
yang slalu positif dalam segala hal tu...chewahhh...
memang dah agak tak dapat....
memandangkan interview semalam yang tibetibe dan tanpa persediaan mental yang cukup...
hak3...

dah taw tak dapat neh,so dalam kepala dah macam-macam berlegar....
cuti 4 bulan kottttt !!
banyak benda boleh buat tuuu....

1. hang out dengan kawankawan
2. tido,makan,bela perut kasi besaq !
3. belajar memasak....tuk laki masa depan...heee
4. keje...simpan duit tuk kawin...ihik2....
5. dan macammacam hal lagi...heee...


wink-wink....otak sudaa bertukar kaler kuning...yehaaaaa !!



cik batu : wahhh...dapat jugak merasa cuti yg lame... ^ ^

16 comments:

mcm ni lah said...

taknak try ke pergi kursus spa ke saloon ke atau kursus menjahit?

mcm ni lah said...

taknak try ke pergi kursus spa ke saloon ke atau kursus menjahit?

cik bAtu said...

@mcm ni lah ~ wahhhh...gud idea jugak tuuuu...haha..t tanye makk...tapi saloon tu xsuke sgt...

zacky ~786~ said...

xpe laa xde rezeki kn .. nk wt cmne.. :)

cik bAtu said...

@zacky ~ huhu...tu laa....xpe laa...redha je..

mykhalis said...

balik ni jadi blogger tegar je la..

cik bAtu said...

@khalis ~ haha...yg tuu mmg xdpt laa...kt umah xde tenet..

Syuxer said...

emm..apakata awk aktifkan diri seperti

-mengedit2 gambar time cuti..kot2 boleh tambah ilmu pengetahuan heheh..
-belajar memasak dengan mak
-belajar menjahit-
-tonton citer2 best
-sokong manchester united fc hahaah..
-tido lena memanjang heheh

selamat bercuti..:)

cik bAtu said...

@syuxer ~ wahhhh...banyaknye idea...haha...skong MU tu mcm xbape nk trime....heee...yg len akn dpraktikkan....iA~

Cik Cempaka said...

bagus tu kalau gie kursus menjahit, nnt kite boleh antar tempahan tetap tiap2 bulan ^^

cik bAtu said...

@cik cempaka ~ wahhhh...blom pape dh ada org nk tmpah...kna btol2 neh...haha

DiDa Licious said...

tak pe...lain kali mesti dpt punye!

cik bAtu said...

@dida ~ err...len kali xsure laa nk apply lagi ke x...huhu

cik bAtu said...

@dida ~ err...len kali xsure laa nk apply lagi ke x...huhu

mykhalis said...

kat rumah takde tenet??apply2...

cik bAtu said...

@khalis ~ huhu...stakat ni lom mampu lagi...tgk rezeki la nanti.... ^^