^ ^

Monday, May 30, 2011

sinar hari esok

salam ols !

ari ni ada dua benda penting berlaku dalam hidup saye yg bakal merubah mase depan !
ahakz ....ayat tak leh blahh....
ye laa...esok pun dikire mase depan kan ??

FIRST,saye dah daftar tuk sem khas !
meaning saye akan belajar untuk subjek Data Structure dalam mase sebulan setengah bermula ESOK !!
uwaaa....orang lain tengah cuti kooootttt....
kepala masih tak ready lagi ni....

tetibe rase pening....

esok nak pakai baju ape ?
tudung ?
nak bawak ape gi lecture ?

hahaha...dah macam tak biase pulak....
ye laaa....dah 2 MINGGU tinggalkan sume tu....
nak iron baju pun dah tak reti dah....hak3...
cakap besar macam laaa 2 minggu tu lame sangat !

ni haaa....jadual kelas...


start pukul 10 kottt esok...pukul 8.30 dah nak kena bertolak dahhh....
ades !


dan SECOND benda yang berlaku ari ni adalah....
DAPAT TAHU RESULT !!!!
huuu...tak sangka dapat tahu ari ni...
walaupun ada dapat A tapi ada jugak failed....
hurm...sokay laaa....
dah takat tu je rezeki yang dapat....
lain kali usaha lagi...^____^




cik batu : cuba tuk tersenyum selebarnye....^_____________^

6 comments:

cucu umie said...

selamat bljo kembal iyer,..haha ayie masih dok dirumah..abd tahniah dpt result

solomolo said...

selamat belajar...

kAmi dAn mEreKa said...

ecece, yeke dah tak pandai gosok baju, dan2 la, haha

adwafarahin said...

data structure bole membuatkan anda gugur rambut

but dont give up ok
adwa bole buat kamu juga bole! :P

cik bAtu said...

@cucu umie ~ uwaaa....kejelesan brlaku....uhuk2...

@solomolo ~ thanx

@kami dan mereka ~ hahaha...tu laaa...msalah besau tuuu...

@adwa ~ alamak ! sikit lagi botak la CB !! hahaha

lagenda said...

wah..gosok baju pi class yek? mak tak payan gosok baju pun. Main capai je Tshirt yg molek2 utk pi kelas tu hah.

Wow..ada gak A kan..Congrate yek. Yg failed tu, cuba gigih2 lg nnt ya