^ ^

Wednesday, May 4, 2011

Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana

hoho...hari ini hepi sangat....
sbab exam tinggal lagi SATU PAPER je !!
yeayyy!!
next paper jumaat ni,so ari ni relaxrelax dulu setelah mengalami kejutan paper Software Engineering selama 3 jam tadi....hisyyy...
ape la lecturer ni...tak de pulak cakap paper tu 3 jam...
sume orang ingat dua jam je...terkejut tengok tulis kat situ 3 jam...
setengah jam jugak merenung kertas dek kerana terkejut...hak3...

now,nak join segmen mesra blogger bersama penanda wacana neh....eh2,silap....
Pembawa Wacana laaa...heeee..

Wacanaku

sape mao ikut serta boleh tekan on the spot atas banner ni yerk !

huuuuuu...dah nak habes exam ni maknenye dah ada mase laaa untuk berangan-angan sikit kan ??
heeee....cik batu dah lame berangan-angan nak jadi kaya....
tapi kalau jadi popular pun besh jugak....

hmmm..Nak Jadi Popular lahhhh !!
tak kisah laaa popular dalam bidang ape pun....
sebab,bila dah popular,mesti boleh jadi kaya kan kan ?
tengok orang popular macam artis,YB,Menteri sume tuuu....sume kaya kan kan ??

hmmmm...bila dah popular mesti macam macam tawaran dapat....
orang jemput gi majlis pun siap dengan limosin sume....
wahhhh...untung !!
dah la popularr...kaye pulak tu !! 
duadua dapat...hik3....
shuke2.....

haaa....dah2...stop berangan...
pegi mandi dulu !
hiiii...masham !!



cik batu : beshnye lau jadi kenyataan ^_^

4 comments:

mcm ni lah said...

saye doakan cita2 awk kesampaian,.. amin,.. :)

cik bAtu said...

weeeeeee.....thanx ! aminnnn

cik pulau said...

cik pulau lak nak jadi kaya.. lalala~

singgah jenguk rakan segmen..^^,

cik bAtu said...

@cik pulau ~ heee...tu laaa..besh jadi kaya neh...