^ ^

Monday, May 30, 2011

i'm BACK !!

i'm back !! ehem2...sape rindu saye sila like status ni...
err...xde org nk like ke ? ok,saye like dulu...^^

hehe....tu status saye kat FB setelah dapat on9 balik...walaupun xramai yg rindu saye tp ok lahh....
atleast ada gak org rindu...ihik2...^^

ari tu bukan men cakap cuti 4 bulan,so 4 bulan laa blog ni dibiarkan bersawang kononnya....
tapi alhamdulillah....ari ni dapat on9 balik walaupun tak tahu lagi sampai bila....
sebab xsure lagi boley buat short sem ke tak....
mintak2 la dapat...

hmmm...walaupun saye tak dapat update blog sepanjang cuti ni,tapi Alhamdulillah....
ari ni saye bukak blog ni with surprise....
follower dah cukupcukup 300 !
heee....thanx sebab sudi singgah kat blog takterjaga ni....

dengan itu,tanpa segan silu,let's meets my 300th follower...


KHADIJAH !!

tapi sedih....uhuk2
sebab saye tak dapat cari blog dye....
just tahu name dye je....:'(

anyway,thank u very much...




cik batu : banyak cite nak gitaw neh....nantikannnnn !!!

4 comments:

NUR AYNIE said...

tahniahhh~~!!!

ZORA said...

samat kembali...:P

kAmi dAn mEreKa said...

doa2 lah dapat, nanti boleh o9, hihi :)

cik bAtu said...

@aynie ~ tq !

@zora~ hee....samat2...

@kami dan mereka ~ hee...thanx doa...dh dpt dhh...