^ ^

Wednesday, May 4, 2011

formspring.mE | saye malu !

salam ols ! 
nampaknye lepas abes exam ari ni dah dua segmen saye join....
haha...sebenaqnye dah slow sikit join segmen-segmen ni sebab lusa dah last paper !!!
hehehe...ape kaitannye ??
kaitannye adalah,lepas dah abes exam nanti balik rumah laaa....
kat rumah xde tenet...huk3...
so,kalau join pun nanti tak dapat updates jugak...xbesh....

hukeyh...sekarang nak ce cite pasal pengalaman yang memalukan cik batu...huuu...dah 2,3 ari berlaku sebenarnye tapi bz sikit tak sempat nak ce cite panjang-panjang.....

al-kisahnye bermula di formspring....
kawan cik batu yang nakal ada bertanye soalan yang macam ni...

***

****

*****

******

*****

****

***

waaaaa...nakal dan tak patut soklan die tu kan ?
tapi saye layankan sambil jawab berlawak jenaka gituu...haha
#nama dan muka sume actor terpaksa di'sensor'kan bagi mengelakkan kebocoran identiti#

tapi, yang mengejutkan semalam,bila saye bukak homepage kat formspring,tibetibe keluar neh....


selepas ditelek-telek.....eh ?
aku ke tanye soklan ni kat die....

uwaaaaaaaaaaaaaaa....tak tahu la macam mane dan bila mase,rupenye saye tertekan "ask your followers" sebelom menjawab soklan di atas...

terus bukak email....cuak kot tengok cani hah....


takot rase nak bukak email tuuu....
entah ape lagi laaa aku kena maki hamun...huk3....
tapi takot-takot pun bukak jugak....
tengok ni...ada yang cakap cani dahhhh....


uwaaaaaaaaaaaaaaa....nampak gayenye diriku sudah disalah ertikan....entah ape laaa pandangan diorang kat saye lepas ni kan ??
uhuk-uhuk....

hmm...ni ada lagi jawapan yang macam ok sikit laa....

dan macam-macam jawapan lagi...dah malas nak printscreen....
ye laaa....dah terforward soklan tu kat sume followers kot....
gile ahhhh....

sape sape yang ada dapat soklan yang mengarut ni,tolong abaikan ok !! DAKU MALUUUUUUU !!



cik batu : saye tak bersalah...T.T

21 comments:

Arif Azmi said...

HAHAHAHA... XD... Ya Allah... Siannye.. Tapi tak dapat dinafikan kelakar la jugak kan? :).. Takpe.. Sabor jelah..

Newest post! Rajin kalau bacalah! ^^,.. Tekan sini nak baca entri terbaru!

cik bAtu said...

@arif ~ wahahhaha...digelaknye pulak....maluuuuuuuuuuu sangat ni taw !! okes...t bace... ^^

Melda Mohd said...

Huhu. Rilek eh, Cik Batu. Benda dah 'ter'jadi kan. Nak buat camne.

Rasanya Cik Batu dah explain, diorang faham kot. Chill eh.

Bertabahlah! =)

cik bAtu said...

@melda ~ huuuu...tengah chill la neh...tapi explain kat sini je...xtaw laa dorang bace ke x...huk3

Syuxer said...

hahahah adoiii teruk kena belasah..hehe cool kan diri...wat rileks sudah..:)..awk orang yang cool..kalau saya dapat soklan awak tu,saya akan jawab gak heheh....:)

Addam Juhari said...

jahat mg jaaaa

cik bAtu said...

@syuxer ~ uwaaaaaaa....hahaha...cool la sgttttttttt....

@addam ~ ceshhhhhh...

Wafiy Suzly said...

aggp ia sebagai ujian,, hehe

Wafiy Suzly said...

aggp ia sebagai ujian,, hehe

cik bAtu said...

@wafiy ~ huuuu...ujian yg berat !!

cik bAtu said...

@wafiy ~ huuuu...ujian yg berat !!

zacky ~786~ said...

lorr .. hang punyer kje rupayer.. hahahaaa..~ 2la psl.. awat laa dlm byk2 soalan hang p tanye soalan tu.. huhuu.. xpe2, kesilapan teknikal di situ.. baguih juga hang buat entry nie.. law tak.. smpai ke sudah laa org fkr bkn2 ttg hang.. :P tak gitu.. ;)

cik bAtu said...

@zacky ~ huuuuuuuuu...tu laaa...malu kot !! zacky pn dpt soklan tu kan ? aishhhh...xmgkin ku akan btanye soklan sebegitu...

aqmalazmi said...

FUYOO..
pengalam seksual??
HAHAHAAHAHA
tanak cite
weekkkkk

cik bAtu said...

@aqmalazmi ~ huwaaaaaa.....jgn dicerita!! hahaha

HonEyBuNNy said...

ish2...macam2 soalan ada yer..hehe

cik bAtu said...

@honeybunny ~ tu laaa psal..huhu...bukan slah ku...

Ly_Tulip said...

okay..ini serius lawak~~~

hahaha..kalo sy dpt soklan ni memang terkedu kejap la... tp, still akan jawab... cian kt si penanya soklan tu.... heheh

btw, BW here... :)

cik bAtu said...

@ly_tulip ~ uwaaaaaaa.....lawak plak...hurmmm...plizz la jgn jwab lau dpt saye punye...haha...giler !

Nurul Afifah said...

bhahahahha..gila malu...dah lah ayat tu pon smcm tu..kalau aku komfem xonline tros formspring..eh jap...aku mmg xonline pon formspring aku..erkkk..

=='

cik bAtu said...

hahahaha...taw xpe...dh lame xon9 neh...tkoooottt... !