^ ^

Saturday, May 7, 2011

the BESH day eveeeeerrrrrrr !!

hye ols !
wooohoooo...ari ni seharian rase macam nak senyuuuummmmmmmmm jeeee....heeee... :D

kalau dah senyum tuuu mesti laa sebab hepi,kan kan ??
eh2,ape yang wat epi sangat tu ??
haaa....ari ni mmg banyak mende hepi berlaku...heee

1. abes exam final !!

yeayy!!! bermakna tamat laa riwayat hidup saye sebagai pelajar tahun satu...hik3....result gempak tak gempak belakang kire....
cuti duluuuuhhh....


muke-muke hepi setelah abes exam...hik3....
ada lagi pic...akan datang !!


mase perbincangan untuk xtvt selepas abes exam...heeee....
sampai kolej terus bincang kotttt... !!
kitorang merancang untuk pegi PD n overnight kat sana....
siap ada bbq lagi kottt...

tapi sedih,saye xdapat join....kekurangan bajet + terpaksa balik awal... T.T
join perbincangan pun jadilahhh....


2. main basikal !!

yeayy!! dah lame mengidam nak main basikal....
tak tahu pulakk ada servis sewa basikal kat kolej 10...heee
dan kami lebih bernasib baik sebab dapat main tanpa bayaran...
free no charge-charge gitu...hiii....

lepas perbincangan terus pegi tuka baju n main basikal uuuu...


model tak bertauliah...haha
gamba blur sebab model + jurugambar duadua sedang bergerak...hak3


candid dari belakang...


bajet cameraman pro la tuuu...

 

sempat lagi peace...hahaha

kami berempat tapi saye tak dapat masuk gamba....
sebab saye laa cameraman tak bertauliah tuuuu...^ ^


3. rendek di malam hari !

dan yeayyy lagi !!! heeee....
walaupun penat tahap gaban main basikal petang tuuu,malam kami keluar lagiii....
pegi danau kota usha-usha pakwe ensem barang...
tapi tak dapat snap pic kat sana sebab ramai sangat orang....
dalam keta ponggg bolehhh...
pukul 3 pagi baru balik kolej...^_^


ngeee...jangan terkenan k !


bajet macam gamba-gamba tumblr laaa tak nampak muka gitu....hak3...sengal !


dengan itu maka secara rasminya berakhirlahhh kehidupan saye sebagai pelajar tahun satu di UM...
jumpa 4 bulan lagi ye kawan-kawan....
pukul 4.30 kang saye balik dahhh...huuuu
hopefully,saye boley join korang kalau ada xtvt lagi pada sem-sem akan datang...insyAllah...





cik batu: gonna mish u ols ! 4 bulan lame kottt...

4 comments:

zora said...

pehh..lame gle ct sem.. 4 bulan 2...btw selamat bcti k..:)

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

cik bAtu said...

@zora ~ haha...tu laa....tp xjdi 4 bulan dhh....anyway,thanx !

cik bAtu said...

@frame+lenses ~ wahh...cm besh je....okok...t usha....