^ ^

Saturday, April 30, 2011

untuk mereka yang pemalas~

ALHAMDULILLAH.....
semalam bukan main lagi risau kot-kot takde internet kat UM ari ni....
tapi nampak gayanya UM Management masih baik hati dan masih memberi kami nikmat WIFI FREE pada hari ini....
sampai bila tu tak tahu laa....huhu...
harap-harap bila dah start cuti baru diorang upgrade mende yang dorang nak wat tu...

hmm...skarang nak share something untuk mereka yang pemalas macam saye...
hahaha....
terserempak ngan mende ni mase tengok tumblr pagi tadi...



hahahaha...senang kan untuk mereka mereka yang malas ??

mungkin ada yang dah tahu,tapi cik batu baru je taw tadi....
hik3...rupenye ada short cut...
okeyh,let's practice !!



cik batu : senang btol dunia skarang...sume ada short cut ~

9 comments:

Fantastic Ajane said...

wah Fa punbaru tau la.. nti mau p try la..heheh

cik bAtu said...

hahaha...try skang...

aza said...

wahh..boleh try la nnti
:)

aza said...

wahh..boleh try la nnti
:)

tokwan muda said...

ooooo macam ni.....

hamer93 said...

ermm .. x berkesan pun

cik bAtu said...

@aza ~ try2...

@tok wan ~ hahaha...tokwan pn mlas ke ??

hamer ~ aik...cb wat boley aje...

cikida said...

wahh..baru tahu jugakk...nak tryyy..thnks sharing,,=)

cik bAtu said...

@cikida ~ no biggie ^^