^ ^

Wednesday, April 6, 2011

[ SEGMEN ] Prince Nak Promote Header Saya Yang Cantik Dan Hensem

ni header blog prince tu...

syaratsyarat nk masuk segmen ni...

buat satu entry dan letakkan header kowang dalam tu..

ok...ni header cik batu...(=

bagi sebab yang menarik kenape aku patut promote header kowang..
heee...sebenarnye cik batu saje jer join segmen ni sbab cik batu orang bru lagi dalam dunia blog ni...blom dapat rentak lagi pn...follower pn blom sampai 10... harapharap bila prince promote header cik batu ni akan menaikkan lagi semangat cik batu untuk berblog n trus maju dalam bidang ni...hik3 *tu pn kalo terpilih

jadilah member aku(follow) kalau kowang berminat ye...tak wajib.. 
cik batu dh agak lame pn follow prince...walau pn xwajib xkisah lahhh...haha

lastly, bagi tahu kat aku kowang nak masuk kategori mane...
        (a) lelaki   (b) perempuan
oleh krana cik batu ni perempuan,so kategori perempuanlah prince yea...
thanx ! XD

2 comments:

pRiNCe said...

thn x tau join...")
gud lark ye..:)

cik bAtu said...

thanx jgak...heee
wlau pn dh taw xkn terpilih~