^ ^

Sunday, April 24, 2011

PINKY MOMMA..daku memang pelik skit!

woahhhh....
di hari ahad yg mulia + ari kedua terakhir study week ni sempat lagi CB join segmen...
hahaha...
saje gatal...xmo ketinggalan...
pukul 8 malam ni da tutp dah segmen ni yang ditaja oleh...


yes...the gojes sista...pinky momma ! haha
klik banner tuk join yeahh...


okes...skang mao kasi celita tentang kepelikan CB...
banyak nk cite ni...
sudisudikan bace la ye....


YANG PERTAMA

ini pixca buah pelam...


YES !! pasal pelam dan seangkatan dengannye...
senang cite asam dan bendabenda masam....
CB sangat tak suke makan ! haha...
pelik kan ? 
korang tengok gamba ni pun mesti dah selautan air liur meleleh kan kan ??
orang lain kalau tak makan pun sebab pantang....
tapi CB memang dari kecik tak makan mende ni...
even buah limau pun tak makan...
kalau kat hostel,dewan makan sediakan buah limau...
CB amik,tapi bagi kat kawan...heee


YANG KEDUA

pasal tido....heee

ouh...comel gile kucing ni tido...^^

tapi CB tak tido macam tu...hak3
CB suke tido mengerekot...
hmm...camane nk ckp erk....
CB tido lutut dirapatkan ke dada dan tangan peluk kaki...
hades...boleh bayang kan ?
haha...dengan badan cik batu yang kecik ni...
salu mase skolah dulu#sekolah asrama#
kawan cik batu selalu tak kejut cik batu bangun pagi...
dia cakap tak nampak pun CB atas katil..ingat dah bangun...
nak wat camane...tido cam ulat gonggok...
jadi kecik sangat sampai orang tak nampak...hadoy..


YANG KETIGA

ngengg...enggg...ngonngg...euuwww...
ini nyamuk comel....
haaaa....nak cakap pasal nyamuk ni...
ape yg peliknye ??
mase sekolah rendah dulu#kat asrama jugak#
cik batu dan ada lagi sorang kawan suka buru nyamuk !
hahaha..giler ke hape ...
kitorang buru nyamuk tau tak kenape ?
sebab nak tengok ati nyamuk...ades...
ape punye kepercayaan la budakbudak neh...

mase tu tak ingat dah sape cakap kt CB kite boleh tengok ati nyamuk dengan menggunakan lidi...
tangkap die idup-idup#jangan penyekkan#
pastu amik lidi cucuk tubuh dye dan tarik balik...
so,badan sie pun akan terbalik#yang dalam ke luar#
then boleh lah tengok segala ati limpa,jantung paruparu dan seangkatan dengannye...
hahaha...sape nk cuba boleh cuba ye...
tapi CB dah tangkap beriburibu ntah berjutajuta pun tak tau...
namun begitu experiment tak berjaye sebab mesti terpenyek nyamuk tu sebelom masenye...

heee...tu la rasenye benda terpelik pnah buat...
skang xbuat dh...malu !

ok,dah buat karangan panjang ni...soie ye momma...
kalau ikutkan ada lagi nak cite...
tapi tak pe la...
skang nak submit...hik3..
jangan gelak taw...


cik batu L tergelak sorangsorang...haha

2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adik CB..entry utk kamu dear ;)

x mo pelik2 lg pasni eh..

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/05/suka-operate-nyamukerkss.html

cik bAtu said...

heee...xde plik2 dhhh...