^ ^

Friday, April 29, 2011

PEMBERITAHUAN !!

WIFI FREE di UNIVERSITI MALAYA akan tergendala dari 30hb APRIL (malam ni) hingga 03hb MAY....
dengan itu, bermakna saya tak akan online dalam jangkamasa tersebut....
uhuk-uhuk....T.T

kepada bloggers,jangan lupa singgah kat blog ni ye....
tinggalkan jejak skali...
nanti WIFI dah sembuh,saye jejak anda balik taw....

hmmm...UM ni macam memahami jerk...
dengan ketiadaan WIFI ni,maka saye boleh study dengan lebih fokus...
tq ye sebab tak sabar sangat nak upgrade amende ntah tuuu....
aish....minggu depan kitorang dah cuti laaa...
wat la time tu !! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

apeape pun,lecture notes sume dah cyap download...
heeee....#kantoi baru download#

next mission ---> download movie !!

yeahhhhhhhhhhh!!

cuti nanti nak tengok movie sampai lebam...
okeyh...
papai sume...
jangan lupekan blog cik batu ni taw !





cik batu : bagaimanakah hidupku tanpa internet ? ouh myyy..............

5 comments:

Far8 budak baik said...

tahu takpe..
dy nak kau mkn terus buku tu..
hahaha =p
gudluck exammm...
pehh UM kagumm hihi

cik bAtu said...

@far8 hahaha...makan buku yg xmnahan tuuu....
eh2,tibe2 ari ni ada je WIFI...heee...ni syg UM lbih ni...

padlie said...

4 hari je..
pasnih leh enjoy sampai lepas raya..

cik bAtu said...

haha...pasni dh cuti laa...6hb abes final...

mykhalis said...

kire dah takde internetla kat skrang ek..khalis datang ziarah arr di sini