^ ^

Wednesday, April 13, 2011

Minggu Orientasi UBM | Mari Berkenalan.

                                                                      

ALHAMDULILLAH.....setelah membuat permohonan sebanyak lima kali dan tiga kali rayuan, akhirnye cik batu diterima masuk ke UNIVERSITI BLOGGER MALAYSIA(UBM).
skarang ni cik batu sedang melalui minggu orientasi. barubaru masuk terus diberi tugasan yang berat oleh prof xbertauliah UBM ni..mentangmentang la cik batu masuk selepas wt rayuan dan hanye dengan belas ihsan mereka...huk3...

tugasan tersebut adalah sesi perkenalan a.k.a ice breaking bak kate orang putih..prof cakap,xkenal maka xcinta...haih...naseb bek memang cik batu xkenal ngan prof neh...kang jatuh cinta kang naye anak bini kt umah tuu...heeee..*prof single lagi x ?wink2

tugasan dari lecturer ni berat jugak..kna ikut procedur yg ditetapkan...haih..ok,mulamula skali kna letakkan banner UBM..*dah

lepas tu perkenalkan name student n name blog:

aish...ni nebes ni...ok,tenangtenang....
name kitew cik batu...name blog kitew plak dunieku bukan duniemu (=
errr...tu jew erk ?kitew takut nk ckap anyakanyak

then,sejak bila anda berblog:

hmm...kitew bru jew uat blog ni...bulan lepas...March 2011...huuu...kitew masih xmatured lagi blogblog ni...prof jangan laa marah kitew lau kitew shalah erk ?? puhlissshhhh...huuuuu

apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini:

*angkat tangan*
err...mintak maaf prof...kitew xtaw darsawarsa tu apew...kitew jawab ikut sukewsukew jew boley erk ? uhm...uhmm...pade pandangan kitew,dunia blog ni besh taw..kitew macam ada dunie len selain dunie realiti...boleh kenal ngan orang dari seluruh pelosok dunie*err...pelosok m'sia je kot setakat ni..pastu,kitew boley saling bertukar pndapat dan perbaiki diri mashingmashing...kitew jugak boley tambah pengetahuan n sentiasa update tentang isuisu semase..di samping tu,leh jugak jana pendapatan sebagai income sampingan...heeee...setuju tak ngan pandangan kitew ??setuju lettew~


last sekali,pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini:

uhm...uhm...pandangan kitew lg erk ? okok...pandangan kitew laa..kitew sanadsanad menyokong IPTM ni sebab kitew leh masuk dua IPT !!! yeayyy!! heee....n shapeshape pn leh masuk IPTM ni just kna ada blog je..pastu,cara pembelajaran + esenmen yg diberi pn sanad menepati kemampuan student dan tidak terlalu  langsung membebankan..cara pembelajaran sanad maya taw...macam maya karin...kitew shuke !



eh2...ari ni tarikh tutup ?uwaaaa....cepatcepat...

ok > publish~




cik batu: kengkawan,jom lahhh join shameshame~

17 comments:

UBM said...

Urmm..Prof dah check ni..banyak kesalahan bahseww ye yg digunekan,ops sorry Prof pun terguneww la..

Walaupun cik batu ni 3rd intake, tapi kami melayan semua pelajar kami sama rata, sesuai dgn tagline kami, 'kamisemuasama' aa paham ye.

Lagi satu Prof musykil ni, nape cakap cam nk terberak ye? takpe2 Prof paham, cik batu nerbes kan...Prof pun kadang-kadang nerves jugak. sbb kamisemuasama..

Ermm..rase dh panjang sgt dh ni, layak la Prof bebel panjang2 kan..walau pape pun, Prof ucapkan selamat maju jaya dalam universiti ni. Terimakasih sbb join sesi orientasi ni..aa tandas ade kt belah kiri tu ek...

btw, Prof single agy...hokhok!

cik bAtu said...

heee...soie la prof...cik batu pelajar barew...lom blaja bahasew yg betul lagik.nanti prof ajarkan erk....

hmmm...kamisemuasame erk ??shukewshukew...boley kawen eh2,kawan ngan shapewshapew jerk...lalala

kitew nebes lew...memang ngah tahan berak tyme tulis entry ni..heee..okok...nk g toilet dlu..

p/s:cik batu single gak...wakaka

mykhalis said...

mst ramai student kat sini..hehe

cik bAtu said...

a'ah...ramai...khalis dh dftar blom ??haha

Bakri Hussin said...

dah follow dah jom follow balik ok
salam dari UBM jomput join
Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

cik bAtu said...

heeee...thanks...ok...
nant follow~

Nizam said...

nizam singgah sini dari UBM

Nizam said...

nizam singgah sini dari UBM

cik.saffa.here.with.love. said...

yayyy..!! be my classmate and roomate mau?

Manja (let it be my sweet name) said...

selamat berkenalan, MAnja student UBM juga



Your eyes are too precious

Manja (let it be my sweet name) said...

selamat berkenalan, MAnja student UBM juga



Your eyes are too precious

cik bAtu said...

nizam~ thanx !

cik saffa~~both boley ? tmbah coursemate skali ...hik3

manja~~heee....slamat berkenalan jugakk~

UBM said...

Prof dari UBM datang recheck assignment..hehe

Thanx sebab join dan bagi sokongan ke atas UBM :)

cik bAtu said...

tu maksudnye xtrpilih la prof,kn ?? huuuu....xpe laa..huk3...dpt msuk UBM pn da ok sgttt...

Nurul Afifah said...

nak join UBM jugak..HUHU.

cik bAtu said...

sila2...

Anonymous said...

backlink check seo optimize backlink service backlinks service