^ ^

Tuesday, April 26, 2011

Lawatan Rasmi Perdana Menteri China ke UM~

huargghhhh...penat !!
baru balik dari rehearsal....huuuu....

hari tu cik batu, ada cite pasal ujian tuk jadi PM,kan ??
tapi tak sure lagi dapat ke tak....
susulan daripada itu, semalam dapat SMS ni dari JTK...


Salam/slm sjhtera.Kepada semua calon PM KK8, anda diminta utk menghadiri 1 Program sempena lawatan Rasmi Perdana Menteri China: Rabu, 27 April 2011, 4.oo pm, DTC, Pakaian Kebangsaan, transport disediakan.kehadiran WAJIB.harap maklum.tq.


hah...sejibiksejibik CB copy...
hadoy....tibatiba mengeluh....
yelaaa...tyme ni jugak PM China tu nak datang....
27hb tu rabu....
CB exam 2 paper....naseb bek pkul 4 petang....huuuu
tapi ari khamis tu CB ada dua paper lagi...
KILLER PAPER pulak tu....uwaaaaaaaa.....

tapi tu boleh consider lagi...
tadi dapat SMS ni pulak...


Rehearseal mlm ini di DTC.Sila kumpul di Foyer jam 8.30mlm.pakaian half-formal.tq.


ouh...no !!!
memang rase macam nak tarik diri je...huhu...
tapi tak pe laa....pegi je tadi...
siap bawak buku lagi....
nak study la konon....
hahaha...

pape pun, setelah rehearsal tadi,nampaknye sume berjalan lancar....
walaupun diriku hanye berfungsi sebagai 'penepuk tangan tegar' sahaja besok tapi tetap bangga sebab turut serta dalam program bersejarah ni....chewaahhhh...ayat dah skema dh tuuu...

PM China kotttt....i tengok dye face to face esok okeyh...
sila jeles~


apeape pun....snapsnap dulu !
hahaha...sempat aje...




cik batu : semua orang diwajibkan pakai baju kebangsaan esok...wahhh...menarik !

No comments: