^ ^

Tuesday, April 26, 2011

kedekut punye pasal ~

jam di dinding mnunjukkan pukul 4:21 a.m...

currently tengah study titas yang akan ditempuh pukul 8.30 a.m nanti...

ada lagi 4jam 9 minit..hahaha

okeyh,tetiba rase nak share ni...

my habit yang kedekut !


hahaha...nampak tak ape yang cik batu maksudkan ?

tak nampak ?? okeyh....
meh nak gitaw....

hmmm...di sebelah kanan tu namenye highlighter....hahaha
punye la banyak n macammacam kaler.....
tapi tengok kat buku ??
hanye digariskan dengan PENSEL !
ye...hanye pensel....

hahahaha...sbab CB kedekut....
nanti lepas exam da tak guna dah buku tu....
siasia je abeskan dakwat highlighter....
ades....
ada jugak manusia macam ni....
sabo je laaa....

pengajaran : jangan kedekut !!


cik batu : skali lagi,wish me luck !!

14 comments:

miss afifa said...

hehe.CB nak simpan buat koleksi ke?ke nak men make up2..hehe

ejulz said...

baek bagi kat ejulz je.. heHe

New Entry "!!!!!!!!!!!!!!!! "

NUR AYNIE said...

hihiHI~~a'a sayang kan nak gune...tp kalau aynie nak kaler satu buku biar kalerfol hahahaa

cik bAtu said...

@miss afifa ~ hahhaa..boleh jugak tuuu

@ejulz ~ name pn kedekut...xkn nk bagi...hak...

@aynie ~ hahaha...yes ! same goes to me !

aisya said...

haha.. maybe kalau pakai pensil bile salah garis boleh padam balik.. tp kalau highlighter xleh nk padam balik.. hehe

mykhalis said...

che chiter..beli highlight tue untuk ape?wahahaha

cik bAtu said...

@aisya ~ hahaha..kalo dh bace titas tu men conteng je...skali round cukup....nk byk2 xlarat....mmg x laa nk cermat2..

cik bAtu said...

@khalis ~ hahahaha...saje...pntang tgk highlight rase nk bli je....tp nk gune syg....hadoy ~

kirani+mia said...

dekut hapah!!!hahaha:P

cik bAtu said...

@kirani ~ ceshhhh...biar laa !!

Woofer Storm said...

cb,tak slh kedekut tapi biar bertempat..heheee

*guna je dulu,nnti sy belikan yang baru k..hahaaaa

cik bAtu said...

@woofer ~ wahhhh...siyesly nk beli tuk cb ?? hahaha,...oukeh...xmo kedekut dhh..

Nurul Afifah said...

ok la tu...berigt sblom kna..kau conteng bnyk tu..kot kalau highlight sgala...nmpk semak plak bku tu...
amenda aku ckp ni? =='

cik bAtu said...

hahaha...btol2...xpe...msih boley dfahami...