^ ^

Sunday, April 24, 2011

dilantik jadi PM ?

wahhhhh....cb dilantik jadi PM ??
betolkah ?? hahaha
btol taw...caye tak caye tak ??
xcaye la tuuu...huk3

bagus laaa kalau tak caye...haha...
memang xbtol pun...

sebenarnye cb apply tuk jadi PM a.k.a Pembantu Mahasiswa....
heeee...
pagi tadi ada ujian untuk semua calon...

mak aihhh...soklan dye susah giler...
ada 100 soklan subjektif + 2 esei....
haaa,,,susah kan ?? haha...

biar betik ?
tapi tuu hiperbola jerk...hahaha
memang la 100 soklan subjektif...
tapi kena rate 1,2,3,4,5 je....
tentang personality test....
tang esei tu pulak kena tulis "ape sumbangan yg kita akan bg kalau jadi PM"
jawab 1 dalam b.melayu n 1 lagi b.inggeris...
tu yang sampai 2 esei...hak3...

hurm...korang mesti tak taw fungsi PM tu,kan ?
sebenarnye PM tu adalah para fasilitator yang handle time orientasi tu laa...
cb dah apply,tapi skarang still konpius...
btol ke nk jadi PM ?
nanti cuti 4 bulan woooo...
ada training tyme cuti tuu...rugi jugak...aish...

kenangan minggu haluansiswa...wooo..rmai giler nk kna handle !

camne pn tggu la result nanti....
xtaw lgi boleh jadi ke tak...
nant ada interview pulak minggu depan...

hmmm...xkisah la dapat ke tak...
apply pun sajesaje je...
ikut naseb la kan ??

pape pun,epi weekend ols !
cb kena sambung study lagiiiiiiiiiiiiiiii....
lusa exam kot !!
ok,BYE !



cik batu : kalau jadi Perdana Menteri kan besh...haha

4 comments:

zacky ~786~ said...

all the best CB :)

cik bAtu said...

@zacky ~ thanx !

NUR AYNIE said...

gudluck..aynie pon nak try jd fasi tp tgk cuti panjang terus xjadi ahhaha

cik bAtu said...

@aynie ~ hahaha...tu la pasal...haish...dilema gak ni...