^ ^

Thursday, April 14, 2011

COMELNYE KITE WAKTU KECIL..!

OYEAHHHH....cik batu join segmen lagi ! haha..sbab segmen ni nmpak menarik n blom penah orang buat ...ke dh ade ?xtaw la...ni first tyme cik batu jumpe segmen macam ni...


oleh kerana ini adalah SEGMEN COMELNYE KITE WAKTU KECIL maka cik batu kna tunjukkan gamba comel tyme kecik laa...alahai...segannye...tapi nk tnjuk jugak ! haha....#ngadengade..




tapi sebelom tu cik batu nk ce cite sikit pasal biologi biografi cik batu ni....

name diberi oleh mak ialah SITI HAJAR BINTI MOHAMAD WINN...mak bg name ni sbab nk suh cik batu jadi seorang wanita yang tabah setabah Siti Hajar...#isteri nabi ibrahim..

name manja lak xde...sbab cik batu xmanje....hak3...name panggilan ialah Aja...kawankawan sume pggil name tu je...tp dulu mase cik batu kerja, rakan sekerja pggil cik batu Siti..lau kawankawan pggil Siti rase cm geli je..ayu sgt...haha...lau bru kenal xpe...pastu bg merekamereka yg gatal nk bg name manja kt cik batu yg xmanja ni,dorang pggil Jaja...#yg ni lg geli ! eh,wait !! kenape plak bahasakan diri cik batu ? heee....sbab cik batu saje gatal nk dikenali sebagai cik batu dalam dunia blog ni...lagipun Hajar tu kan bermaksud batu...hik3

then,tarikh lahir pulak...hmm...cik batu telah dilahirkan pada 29JUN1991 di hospital daerah Kuala Krai,Kelantan...#kawe ore klate deh...jange dk kokse..... ^ ^

citacita plak...uhmm...byak sgt citacita...haha...tp rasenye mgkin akan truskan ngan citacita yg pertama iaitu nk jadi cikgu...tp skarang tgah wt degree dalam sains komputer...apa macam ? huuu...xtaw la...may b dh abes degree smbg KPLI ataupn amik master jadi pensyarah...heee...kalau ada rezeki laa...kalau x, redha aje dengan ketentuan-NYA.

prinsip hidup: bersederhana dalam segala hal....(=

ok,now showing pixca2 mase kecik...lalala~

comel x? hik3

ni mase ari raye....kecikkecik mak dh ajar pkai tdung...ngeee~

alahai nangis la plak...kate xmanje ? "kete ni panas laaa...uwaaaa..."




haaaa....tu gamba mase kecik....agakagak dh besar same x ? tp skang mata dh bertambah...ekeke
ni pixca da latest....


ni plak,versi pakai spek....





eh,silap ! ni versi mintak penampo ni...hahaha...ok,yg next ni versi pakai spek...



    xsame kan  muka cik batu mase kecik n bila dh bsar ni...?jauh gilak beza...macam orang len daa....haha...kecik dulu comel,chubby,putih....skang ? xcomel....kurus kering...n xputih dh...huuuuu.... T.T

ok,cik batu tag mereka :


sapesape lg nak join jom laa gegarkan segmen kapie ni....(=





cik batu: klik banner tuk pengetahuan lebih~

8 comments:

adwafarahin said...

hehe tq..tp gmba2 wktu kecik adwa kat rumah..ruginyer...nk join!!

:(

cik bAtu said...

alaaa...rugi2...huhu...chill k~

Nelly Ixora said...

lalala..cik batu tag join cntest ye;) insyaallah nti korek2 gmbr bole join gak ;) cik batu ni umur bpeneh ;P

cik bAtu said...

korek2 jgn xkorek...haha...gamba kecik2 ni ke ?? mase tu umur 3/4 taun cm tu kot....xigt...skang dh 20 dh...lalala~

Miss Tira said...

Huu boolaaatnya mata Cik Batu. Hahaha. Comelnya masa kecik-kecik. Asal Kelantan rupanya. :)

cik bAtu said...

alaaa...kecikkecik je ke comel ?? haha...a'a klantan...

('',)kapie_art'sLover('',) said...

HAI3 KAWAN2... KEH3.. KITE SEBAYE LA... HEHE...

OOO... BARU KITE TAU ASAL NAME "CIK BATU" TU.. UNIK.. INSYAALLAH AKAN DIKENALI PARA BLOGGER DI MALAYSIA NI...

BAB PIC PULAK, KALO SEKALI PANDANG ADE LA SEIRASNYE... PERUBAHAN MASE DAH BESAR NI LUMRAH LA...

APE2 PON, KITA SEMUA COMEL2 BELAKA..!!

KEEP IN TOUCH YEA..!! AJAK KAWAN2 LAIN JOIN...!

:)

cik bAtu said...

hai kapie...sebaye erk ??shuke2...heee...

ramai kawan2 ckp pic mase kcik tu xsame lgsung...haha...lam gambat=r nmpk cm same kot...xkesah la...yg pnting comel,kn2??hik3...

okeyh...keep in touch~