^ ^

Thursday, April 14, 2011

bloggEr otai sombOng ? pe citer lak neh ?

haaa...ni la perangai manusia...xkena sikit dk bising wt citer ikut sodap molut je.. kali ni blogger otai, BROFRAMESTONE lak yg kna..

citenye macam ni je sebenarnye..diorang ni add broframestone kat fesbuk, pastu bro xapprove request dorang .. mak aihh...mentangmentang pemes, kat fesbuk pn xmo kawan ke ?? eh2,helo ?! xapprove fren request kat fb dikire sombong ke ? kan bro dh tulis terus terang yg fb dye adalah privacy idup dye..


Even rock stars are entitled to privacy.
Michael Novak


Privacy is the right to be alone–the most comprehensive of rights, and the right most valued by civilized man. 
    Louis D. Brandeis

haa...paham skang ? kalau korang btolbtol knal bro ni ape salahnye pm dye perkenalkan dri...bukan susah pn... privacy ni bukan benda menmen k...setiap orang ada pendapat yg berlainan...mungkin bg korang fesbuk tu tempat tuk bersosial, berkawan ngan stranger, mengorat awek n macammacam lagi...walau apeape pun pndapat kite,kite still kna hormat privacy orang...jangan men terjahh ikut suke je...*kan cik batu dh membebel...haha

ok,skang tuk mngelakkan orang asek bawak mulut n bg pahala free kat broframestone, beliau dh mendaftar satu lagi akaun fesbuk yang baru..dh,xyah nk cakapcakap belakang,tepi,tengah atas or bawah dh...pegi add bro kat sini..

bak kata bro "korang add la ek..confirm bro approve punye...Stalker ke Secret admire ke bro jemput sama. Gay sila main jauh2 "...haha...dh puas ati x skang ? dh add tu,sudisudikanlah mintak maaf kt bro sbab dh termakan daging dye...*ngumpat..hee



default pic tuk profile bro tu..




cik batu: arap dapat bersihkan balik name broframestone...*eh?kite samesame batu erk ?haha

2 comments:

Bro Framestone said...

wah.. thank bangat sama entry ini cik batu :)

cik bAtu said...

haha...ada plak cm tu...kite same spesis ni(batu) kna la saling tlong mnolong...:)