^ ^

Saturday, April 30, 2011

bestnya duduk di teratak PINKY MOMMA ;)

ni malam minggu yang hening....
saye join segmen lagi...kui3...


kalo xsilap ni kali ke - 3 join segmen pinky momma....
haaa....nampak sangat memang peminat dye,kn ??
hahahaha...kantoi...
kalau ikutkan ati nak join setiap segmen beliau tapi memandangkan diriku bz sbagai pelajar berdedikasi...eceh...hahaha....kadangkadang mase tak mengizinkan...
huuu...

blog yang pinkishpinkish tu sangat menarik ati walaupun diriku tak suke pink...
sbab blog sis ni simple jerk...entrynye sempoi dan sangat suke pengolahan bahase yg digunakan....
siyes,menarik diriku tuk membaca....

truskan wat entry yg besh ye sis....
maybe saye tak komen but still,i read ur entry taw....
kire ala-ala stalker or silent reader gitu lahh...hahaha
hepi blogging !


cik batu : agak-agak CB ada stalker x ?


8 comments:

Ezay Hadry said...

gudluck ye...ada je stalker di mana2..haha

cik bAtu said...

@ezay ~ adakah anda salah sorg ?
hahaha

adwafarahin said...

haha bakal ader stalker la tuh nnt :P

mahirahnazlim said...

thanks join BB :)
sila check Birthdate anda disini .
http://maheyra2305.blogspot.com/p/birthdate-bloglist.html

Rahmad said...

aku ingatkan cik batu ni pinky gurl..

tapi minat gaya penulisan pinky MOMMA plak..hee

cik bAtu said...

@adwa ~ alaa...blom ada ke ?hak3

@mahirah ~ okeyh....thanx taw...

@rahmad ~ hahhaa...i'm not pinkish ukeh...tapi xde la anti...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah c ney ..:D..

cik bAtu said...

@izzaty ~ thanx singgah ^^