^ ^

Monday, April 25, 2011

bertambah lagi...suke3 !!

YEAYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!

ari ni cik batu suke sangat taw.....
korang taw tak kenapa ??
alaaa....kenapa dah taw....
ahhhh...tak kire...nak gtaw jugak....

heeee...
ermmm...sukenye.....
follower cik batu dah 200 taw !!
hik3....eksaited sangat....
minggu lepas baru dapat 100...
ari ni 200 plakk....wahhhh

semalam mase tengok 197 tu,rase xsabarsabar....
berdebardebar gitu...#over sikit#

tertunggutunggu sampai tertido...hahahaha
then,bangun pagi tadi tengok dah 200...
snapsnap sikit geng mencari batu permata neh...heee...


haaa....naseb bek sempat snap...
skarang nk memperkenalkan follower ke-200 cik batu...
name dye Nabila Huda tapi boley panggil Biela je...
tayang sikit header dye yang very cantek n gojes tuuu....


sangat nice,kan ??

biela ni sengaja taw....dye dah melawat CB sebelom tuu....
tapi sengaja xmo follow....
tunggu tuk jadi yang ke-200....
hak3....nakal btol....
jom terjah dye !!
klik banner di atas k...

dan tak lupe jugak kepada follower lain....
time kasih sudi follow dan terus support CB dalam berbelog....
tanpa korang sape la CB dalam dunia ni....chewahhhh....

okes,sekarang tengah mood ekstravaganza hepi dan sangat seswai kirenye Cb pegi study dengan penuh semangat !! hahahaha
esok start exam nok !!

okay....till next entry....daaa~


cik batu : jangan lupe doakan kejayaan CB...

13 comments:

Syuhadah Razali said...

cik batu,,adah pulak tgk tunggu jumlh followers lagi 1 je nk sama ngn cb..

cik bAtu said...

@syuhadah ~ wahhhh...gudluck...heee...japg dapat la tu,...

Syuxer said...

heheh tahniahla awak..:)..follower masih berjalan tuh..

Syuxer said...

Awak..saya nak tag awak sertai giveaway anjuran hajar hassan ni..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-hajar-hassan.html

Kalau awak berminat,joinla hehe

cik bAtu said...

@syuxer ~ hehehe...thanx...okes...nant CB join~

Syuhadah Razali said...

blom dpt lagi..cb nak unfollow adah ke???=_=

cik bAtu said...

@adah ~ hahahaha..Just Kidding laa....xkan nk unfollow lak...

Elih Japahar said...

Wahh best la dah ramai follower kan...jan lupa ziarah follower2 awk yer..sian kat dorang :)

cik bAtu said...

@elih ~ okes....konpem ziarah...no hal ^^

no_answer said...

wah !
tahniah !
eyh , mane chatbox nie ?

sesat .
xjumpe ..

hahaah !

cik bAtu said...

@ iz ~ aik ?

Nabila Huda said...

lalalala... hehe.. memang sengaja pun.. nsib sempat follow yg ke 200..
tq2.. hehe

cik bAtu said...

@biela ~ hahaha....nakal ! tapi xpe....thanx taw..