^ ^

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

klik banner tuk join~








nampaknye abang beng bersegmen lagi...dan cik batu berjoin lagi !
lalala....segmen ni tuk blogger yang follower bawah 1000 je taw...


ok,skarang nak ce cite macam mane cik batu boley terjebak dalam arena blog ni...hmmm...sebenarnye takde sape pun mempengaruhi cik batu untuk membuat blog...dari dulu memang bercitacita untuk memiliki sebuah blog...and everything yg ada dalam blog ni,CB explore sendiri...boleh bagi teguran kalau ada yang tak kena k..

mase pasum dulu,pernah sekali try buat blog,tapi tibatiba rase macam tak tahu nak tulis ape pulak... then,delete balik blog tu....lepas tu,sem lepas,buat lagi blog...tapi blog tu diprivatekan sebab kusabab #asyik musabab je# rase gatal nak buat macam diari gitu laa...lagipun cik batu jenis yang xboleh ceritakan masalah kat orang lain...sedikit sebanyak blog tu jadi tempat lepaskan perasaan...

kemudian,sebulan 6 hari yang lepas..#hahaha...ngadengade nk exact tyme# cik batu buat blog ni...mungkin jugak disebabkan melihat kecemerlangan rakanrakan cik batu seperti iqbalhakimi dan atok aiman dalam bidang ini,sedikit sebanyak mendorong cik batu untuk lebih serius dalam bidang ini...mereka berdua ni classmate cik batu mase kat pasum dulu..bolehkah dianggap sbagai sumber inspirasi ?? haha...sumber basi boley kot..

hmm...itu saja kisahnye...apeape pn,cik batu buat blog ni sekadar sukesuke dan memanfaatkan hobi cik batu yang suke blog walking even since xde blog lagi...sume isi kandungan dalam blog ini hanyelah pengalaman dan coretan berdasarkan ape yg berlaku di sekeliling cik batu..segala coretan adalah pendapat personal sematamata...maaf andai tersentuh sensitiviti manemane pihak..

time kasih sudi bazirkan mase membace disini~


cik batu : selamat berblog~

23 comments:

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

cik bAtu said...

thanx !

cik bAtu said...

thanx !

nadiemsharmz said...

salam..golek2 dari incik beng punye segmen!!..hepi bloging!!!

teh fatihah said...

hai..hai...singgah from blog abe ben.!salam kenal2 n slamat berblogging yeah :)
jum follow !!

http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

mcm ni lah said...

follow you dan berjaya jejaki anda

Pembawa_Wacana said...

PW tinggalkan jejaknyer di sini...:)

Wafiy Suzly said...

singgah dr blog bro ben, jemput singgah blog saya jugak yeeee! kalau sudi, follow sekali pun takpe, hehe, tp itu terpulang pada tuan rumah yeee ^^

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog.html

Wafiy Suzly said...

singgah dr blog bro ben, jemput singgah blog saya jugak yeeee! kalau sudi, follow sekali pun takpe, hehe, tp itu terpulang pada tuan rumah yeee ^^

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog.html

mas saari said...

salam singgah n follow sini dari blog abg Ben!

4k3m[PIJA] said...

terjah dari segmen BA..
salam kenal, keep blogging yarh =)

nurul nadia nasir said...

auucakk!salam singgah dari blog BA!keep in blogging keyh :)

fashah84 said...

salam ziarah dr blog abg ketul...

semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

aza said...

dtg dri blog abg ben..

salam ukhuwah dari aza...

:)

anismelon said...

singgah sini dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

Syuxer said...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

heheheh jom2 masuk segmen abe ben ni

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

cik bAtu said...

thanx ols !

shanas said...

teruskan berblog!

http://shanasituaku.blogspot.com

cik bAtu said...

okeyh....thanx shanas !

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

cik bAtu said...

@lulu ~ wahhhh...lulu puji cb ?? thanx !!