^ ^

Tuesday, April 12, 2011

aku dAn tidO

zzzzzzZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.........kroihkroihkroih....

haha...kali ni nk cite sal tido...korang lau tido ada bunyi dengkur kroihkroih tu ke ? haha..ok,cik batu tido xdengkur k so xnk cite sal dengkur...hmm..kalau nk taw cik batu n tido ni sangat sinonim...kawankawan cik batu sume taw cik batu kuat tido...tp malammalam susah plak nk tido...haha

tu laa...dulu mase sekolah kawan cik batu cakap cik batu ada inertia yg tinggi...taw x inertia tu ape ? sape blaja fizik mesti taw...ok,inertia  adalah "the resistance of any physical object to a change in its state of motion or rest, or the tendency of an object to resist any change in its motion."


wakaka...tu maksud dari wikipedia...mengikut kefahaman cik batu, inertia ni adalah apabila sesuatu objek tu bergerak dia susah untuk berhenti walaupun sudah diberhentikan...hadehhh...pening ? ok,cik batu bg contoh k... macam lau korang naik lrt la kan...bila lrt bergerak maknanye korang pn samesame bergerak ngan lrt tu...then,bila lrt berhenti korang masih bergerak lagi...sbab tu korang rase nk terjatuh time lrt tu berhenti lau xpegang besi ....ok,paham ?haha*xpasalpasal cakap pasal benda ilmiah..


ok,ape lak kaitan inertia ngan kes cik batu neh ? haaa...kawan cik batu cakap inertia cik batu ni tinggi sbab cik batu memang susah nk tido malam...pastu bila dh tido plak...mak aiihhhh...punye la susah nk bangun...lau gempa bumi pn belum tentu bangun..hahaha


cik batu ni memang macam tu...kalau stakat ada masa dua jam tuk tido,bek xyah tido...nant sakit kepala..kalau nk tido sekurangkurangnye kna 4 jam...haish...macammacam kerenah..pastu,satu benda je yg leh wt cik batu bangun pagi...VIBRATION NSET!! hahaha...lau x,jangan harap nk bangun...lau vibrate tu xyah bunyi pn leh bangun...haisy...pelikpelik...


hmmm...tadi cik batu cakap lau nk tido sekurangkurangnye kena 4jam kan ? ok,satusatunye tempat yg cik batu leh tido walaupun sepuluh minit adalahh........................






jeng 


jeng 


  jeng...














DALAM KELAS !!! hahahaa

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


ni versi tido dalam imannn...HAHA


ni sume kawan cik batu snap...haha...bangunbagun tengok jadi wallpaper kt nset...ceeeeesssssssssss!!!!!!..






cik batu: there's no such thing like a 'nap' in my life diary~

4 comments:

Rad Zuan said...

kuranglah saham lepas niyh coz masukkan picture tidur kat kelas dalam blog~haha~
tapi what the hell org nak kata biar saja~haha~
teruskan usaha anda untuk tidur dengan dodoian dari lecturer!~

*teringat member aq tidur kat kelas sampai keluar air liur basi~damn!

cik bAtu said...

wakakaka...leh jatuh saham gak erk ??
tapetape...jgn hipokrit ~ lalala

*betul ke member yg kuar air liur basi tu ??

Rad Zuan said...

yup~
jangan xcaya~
manusia pelbagai ragam~

cik bAtu said...

hahaha...ni xcaye yg jatuh saham ke yg tang kawan kuar air liur basi tu ??
haha...cik batu xcaye KAWAN yg kuar air liur basi tu...mane taw kotkot RAD ZUAN yg sebnarnye...*oppppssss